www.industriogteknik.com
Seco Tools

Pindfræserne i Seco JS754 Stub-serien giver alsidighed og værdi ved fræsning af hårde materialer

For at løse udfordringerne ved vanskelige og ustabile bearbejdningsforhold, der skyldes lange værktøjsudhæng, har pindfræserne i Seco JS754 Stub-serien korte fremspring, der maksimerer værktøjets værdi og samtidig øger dets levetid med 20 til 40 %.


Pindfræseren har fire spånrum og er designet til maskiner til fræsning og multitasking. Den har den gennemprøvede JS754-skæregeometri og den unikke HXT-belægning, der giver bearbejdning med høj ydeevne. Dette design gør Seco JS754-serien ideel til vanskelige opgaver, der involverer materialer klassificeret som ISO M (rustfrit stål) og S (varmebestandige superlegeringer og titan). Den kortere længde på JS754 Stub tilføjer styrke- og vibrationskontrol, der giver øget værktøjsstabilitet ved bearbejdning med hoved- eller underspindler samt med fræsehoveder og drevet værktøj.

Velegnet til minimal frigang
Mange CNC-fræse- og multitaskingmaskiner er designet med et begrænset bearbejdningsområde, der kan gøre brug af længere pindfræsere umulig. JS754 Stub seriens korte fremspring kræver mindre plads i maskinernes underspindel eller anden spindel. Denne pindfræserserie giver bevægelsesfrihed til med øget værktøjsstabilitet let at manøvrere rundt om arbejdsemner på disse snævre arbejdsområder, hvilket gør værksteder i stand til at få optimalt udbytte ud af de fordele, som fræse- og multitaskingmaskiner tilbyder, herunder kortere opstillingstid og forbedret kvalitet.

JS754 Stub-serien fås i konfigurationer med både fas og næseradius med diametre fra 3 mm til 16 mm og fås med cylindriske skafter og Weldon-skafter.

"Inden for alle produktionssegmenter, især generel bearbejdning og luftfart, fortsætter HMLV-produktionsmiljøet (high-mix/low volume) med at drive behovet for automatisering og effektivitet, hvilket oftest opnås gennem maskiner til fræsning og multitasking," siger Rob Mulders fra SECO Tools. "JS754 Stub-serien bidrager til betydelig fleksibilitet i forbindelse med produktion af enkeltkonfigurationsdele, som disse multifunktionsmaskiner leverer."

REDUCER SPILD VED PINDFRÆSERE
Takket være den kortere skærelængde giver JS754-pindfræsere fuldt indgreb med skæreværktøjet i hele værktøjets længde. Dette maksimerer skærkantbrugen, hvilket hjælper med at reducere spild af hårdmetal og giver forbedret effektivitet og øget bæredygtighed.

Få mere at vide om funktioner og specifikationer for Secos JS754 Stub-serie ved at kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge https://www.secotools.com/article/123679.


Pindfræserne i Seco JS754 Stub-serien giver alsidighed og værdi ved fræsning af hårde materialer
Seco JS754 Stub Series End Mills

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP