www.industriogteknik.com
Seco Tools

Seco støtter fremstillingsindustrien med intelligent software og korrekte data

Fremtiden er bæredygtig og omkostningseffektiv, alt skal ske hurtigt - og intelligent software baner vejen for produktionsoptimering og bedre beslutningstagning. Digitalisering og intelligent software har allerede givet et betragteligt løft til fremstillingsindustrien takket være nem adgang til korrekte data, der gør det muligt at opnå bedre resultater på kortere tid. Det betyder også, at produktionsvirksomhederne skal vide, hvordan de skal bruge de store mængder data, de får fra produktionen, så de får størst mulig fordel af dem. Nu kan fremsynede virksomheder opnå endnu større fordele med ny software, der udnytter alle mulighederne i Industry 4.0.


Hurtig adgang til produktdata
I de seneste år har fremstillingsindustrien konstateret, at bæredygtige omkostningsreduktioner er nøglen til stabilitet og overlevelse, også i en økonomisk turbulent tid. Samtidig har branchen indset, at der er brug for hurtigere metoder til at udvikle nye teknologier og værktøjer, der kan håndtere skiftende vilkår og omstændigheder. Intelligent software er nøglen til at gøre udviklingen både reaktiv og effektiv. I nogle situationer kan det give virksomhederne mulighed for at optimere bearbejdnings- og produktionsprocesserne med op til 40 % og eliminere nogle af de gentagne manuelle processer.

Ikke-digitaliserede processer tvinger medarbejderne til at slå produktoplysninger op manuelt. Det tager tid, og det giver måske ikke engang de rigtige resultater. Hvis man vil reducere antallet af rutineopgaver i produktionen, kan medarbejderne ved hjælp af for eksempel smartphone-appen Seco Assistant nøjes med bare at scanne enten værktøjet eller emballagen. Det betyderr, at de hurtigt kan få adgang til relevante produktoplysninger. De kan også beregne bearbejdningsdata og sammenligne skærgeometrier og -kvaliteter fra forskellige leverandører.

Intelligent administration af lagerbeholdninger
30-60 % af et værktøjslager er enten ikke registreret, befinder sig rundt omkring i fabrikken eller ligger stablet ved maskinerne i alt for stort antal. Intelligent software, som for eksempel Inventory Management-systemet, kan hjælpe med at håndtere problemet på en mere omkostningseffektiv og sikker måde.

Udover den fysiske fleksibilitet er de primære fordele ved softwaren dels overvågning af anvendelse af værktøj og udstyr, dels at det øger medarbejdernes følelse af medansvar. Det betyder, at lagerstyringssystemerne bidrager til at reducere spildtid ved opstilling ved at undgå fejlplacerede værktøjer, og ved at holde styr på værdifuldt værktøj og kritisk vigtigt udstyr.

Mindre menneskelig involvering i CAM-programmering
I fremtiden vil intelligente bearbejdningsteknologier sandsynligvis muliggøre funktionsgenkendelse på komponenter, hurtig udarbejdelse af CAM-programmering og levering af NC-koder til maskiner, hvilket vil betyde en tidsbesparelse ved teknisk klargøring på helt op til 80 %. Men på grund af den store kompleksitet i visse komponenter, såsom turbineblade og konstruktionsdele,

vil der stadig være brug for menneskelig intelligens og teknisk ekspertise. Teknisk bistand og rådgivning fra Seco kan bidrage til optimering af nye eller eksisterende komplekse bearbejdningsprocesser og identifikation af udfordringer inden for CAM-programmering.

"I et fabriksnetværk kan intelligent software eliminere unødvendige lagerbeholdninger af materialer og værktøj, hvilket kan betyde en reduktion på op til 20 % af lageromkostningerne," siger Janardhan N., Engineering Services Solution Manager hos Seco Tools. "Med processer, som er optimeret med fokus på effektivitet ved hjælp af teknologi, der eliminerer gentagne manuelle processer i produktionslinjen, kan produktiviteten stige med helt op til 30 %, og nedetid på maskineerne kan reduceres med op til 50 %."

Få flere oplysninger om procesoptimering og maksimal brug af intelligent software på www.secotools.com.


Seco støtter fremstillingsindustrien med intelligent software og korrekte data
Seco Assistant App


  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP