www.industriogteknik.com
Seco Tools

Ny serie af tappe til gevindskæring og -formning giver alsidighed og omkostningseffektivitet i produktionen

Seco Tools har udvidet sortimentet med en ny serie af tappe til gevindskæring og -formning.


Den perfekte tap til opgaven
Den nye alsidige serie omfatter tre ydelsesniveauer, der gør det muligt for producenter at matche den rigtige tap med den specifikke anvendelse på en omkostningseffektiv måde. Kombinationen af perfekt tilpassede basismaterialer, avancerede belægninger og specielle skærægpræpareringer betyder, at Seco-tappe producerer præcisionsgevind, samtidig med at de giver fremragende spånafgang, kortere opstillingstider og længere standtid.

"Med lanceringen af den nye serie af tappe til gevindskæring og -formning kan vi nu tilbyde vores kunder en samlet løsning med kvalitetstappe til konkurrencedygtige priser," fortæller Radoslaw Zdanowski, Global Product Manager hos Seco Tools. " Prisen er overkommelig, og samtidig fastholder vi den høje kvalitet, kunderne i dag forventer af Secos kvalitetstappe."

Ydeevne og omkostningseffektivitet på tre taptyper
De tre ydelsesniveauer dækker produktbetegnelserne T32 og T34 (gevindtappe) og T33 (gevindformere) . På basisniveau tilbyder vi T32-universaltappe.
T34 er high-performance tappe med høj ydeevne, der fungerer godt i en række forskellige emnematerialer, hvilket gør dem særligt velegnede i produktionsmiljøer med højt mix/lav volumen og konstant skiftende emner og materialer. T33 er vores materialespecifikke tappe til gevindskæring og -formning, som er optimeret til stål eller andre avancerede materialer.

De største fordele ved at vælge den rigtige tap til applikationen er blandt andet længere standtid, så man reducerer risikoen for uventede brud på tappen og for at undgå at skulle kassere emner, efter man har investeret mange timer i bearbejdningen. Et større udvalg af tappe betyder også, at virksomhederne kun betaler for den ydeevne, de rent faktisk har brug for. Hvis man har maskiner med lavere effekt eller ikke har brug for materialespecifikke tappe, er universaltappene en alsidig og omkostningseffektiv løsning, der bidrager til at reducere lagerbeholdningen af tappe og lageromkostningerne for værktøj generelt.

Vil du have mere at vide om hele Secos sortiment af tappe? Så kontakt din lokale Seco-repræsentant, eller kig forbi www.secotools.com/article/122314.


Ny serie af tappe til gevindskæring og -formning giver  alsidighed og  omkostningseffektivitet i produktionen
Seco Threading Taps Family

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP