www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus® CompactComTM 40-serien er certified til PROFINET 2.31

Den nye Anybus CompactCom 40-serie fra HMS Industrial Networks har bestået certificering til PROFINET Version 2.31, som er certificeret til anvendelse med den højeste korrespondanceklasse (C) og til den højeste netload-klasse (III).

Anybus® CompactComTM 40-serien er certified til PROFINET 2.31
Anybus CompactCom 40-serien leverer industrielle enheder med forbindelse mellem multinetværk med særligt fokus på industrielt ethernet. Det passer særligt godt til high-end industrielle anvendelser med krav til høj ydeevne, og findes både som chip, brik eller modul.

40-serien til PROFINET gør meget hurtig kommunikation mulig mellem værtsenheden og PROFINET (procesdatalatens er mindre end 15 sekunder gennem modulet) og understøtter PROFINET RT klasse 1 og 3. Den leveeres med en integreret PROFINET IRT ethernet-omskifter og understøtter PROFINET-funktioner såsom MRP (Media Redundancy Protocol), Clock-Synchronomous Operation, Fast Start Up og PROFIenergy. CompactCom er også udstyret med en ’sort kanal’-interface, der gør PROFIsafe-kommunikation mulig. Når den anvendes i kombination med IXXAT Safe T100 sikkerhedsmodul, kan HMS tilbyde en komplet kommunikationsløsning til funktionel sikkerhed.

Klar til ’tingenes industrielle internet’
Udover at understøtte avanceret PROFINET-funktionaliteter giver CompactCom 40-serien også brugerne med kraftfulde it-funktioner, der kører simultant med PROFINET realtidsfunktioner. It-funktionerne inkluderer for eksempel en interface gennem en fatning, som gør det muligt at sende en komplet ethernetramme (op til 1.500 byte), indbyggede internetsider, filsystem og firmware-opgradering via FTP osv.

40-serien leveres også med sikkerhedsfunktioner såsom obligatoriske software-signaturer for at undgå, at software bliver downloadet til produktet uautoriseret, og kryptering bliver anvendt for at undgå ulovlig kopiering.

CompactCom PROFINET er tilgængelig i versioner til almindelige kobberledninger og til fibernet.

Tidlig indlemning af PROFINET 2.31
”At CompactCom 40-serien nu er sammenhængende med de seneste PROFINET-standarder viser, at vi bliver ved med at være i front, når det kommer til PROFINET-forbindelse,” siger Product Line Manager for indlejrede produkter ved HMS Leif Malmberg. ”PROFINET er et avanceret netværk, der stiller meget høje krav til industrielle enheder, så det er et godt proof-of-concept, at CompactCom 40-serien lever op til PI’s seneste krav.” (PI=PROFIBUS og PROFINET International).

Et udviklingsprojekt giver adgang til ethvert andet netværk
Ved at implementere CompactCom 40-serien får brugere forbindelse til EtherCAT, POWERINK, EtherNet/IP, Modbus-TCP, CC-Link, PROFINET og PROFIBUS. Siden lanceringen i 2014 er teknologien i 40-serien blevet evalueret og certificeret af netværksorganisationer. Det betyder, at producenterne, der implementerer Anybus CompactCom 40-serien vil få en netværksinterface, der allerede er godkendt, hvilket gør certificeringsprocessen af deres produkt hurtigere.

http://tekinfo.link/r562080855

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP