www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Forbind en pc til et vilkårligt Ethernet-netværk med IXXAT INpact

Den nye IXXAT INpact fra HMS Industrial Networks kombinerer den dokumenterede Anybus-teknologi med års IXXAT-knowhow inden for området med grænsefladekort til pc'er. Resultatet er et PCIe-kort med support af flere protokoller til utallige Industrial Ethernet-standarder og en ensartet protokol og grænseflade til kortomfattende applikationsprogrammering.

Forbind en pc til et vilkårligt Ethernet-netværk med IXXAT INpact
Indtil nu har det været kompliceret at udvikle pc-målings-, visualiserings- eller serviceapplikationer til flere Industrial Ethernet-standarder, da forskellige grænsefladekort og grænseflader til applikationsprogrammering skulle bruges til hver protokol. Den nye IXXAT INpact er løsningen hertil.

Baseret på dokumenterede Anybus- og IXXAT-teknologier tilbyder HMS et PCIe-kort i standard- og lavprofilsformat, som understøtter alle førende industrielle Ethernet-standarder. Brugere kan nemt forbinde deres pc-baserede slaveapplikation til EtherCAT, EtherNet/IP, Modbus TCP, PROFINET IRT/RT, Powerlink og standard TCP/IP vha. IXXAT INpact. Via det ensartede driverkoncept kan kunden hurtigt skifte mellem protokoller og uden omfattende programmering samt drage fordel af fremtidige protokoludvidelser og -udviklinger.

Support til flere Industrial Ethernet-standarder
Netværksløsningen i IXXAT INpact er baseret på Anybus CompactCom-teknologien, som i dag bruges i millioner af automatiske anordninger på globalt plan. Anybus NP40-netværksprocessoren, som bruges i kombination med en fleksibel FPGA-baseret PCIe-busforbindelse, har alle funktioner, som er nødvendige til at behandle kommunikationen mellem Industrial Ethernet-netværket og den pc-baserede kundeapplikation. Med lavere ventetider og en deterministisk adfærd i realtid er den perfekt til krævende industrielle applikationer. Ethernet-grænsefladen med 2 porte (10/100 Mbit, RJ45'er) understøtter desuden protokolspecifikke switch-funktioner - såsom IRT til PROFINET, DLR til EtherNet/IP og Hub for Powerlink.

Common Ethernet-funktionen lynopdatering gør brugeren i stand til at hente alle Industrial Ethernet-protokoller uden at skifte kort på en hurtig og omkostningseffektiv måde, hvilket gør IXXAT INpact en fremtidsbestandig og tilpasningsdygtig grænseflade til alle typer applikationer.

En hurtig rute til Ethernet-forbindelse
Takket være NP40 multiprotokol-processoren, det FPGA-baserede koncept og den ensartede drivergrænseflade er IXXAT INpact det ideelle valg til utallige applikationer - hvilket rangerer fra HMI-systemer til procesvisualiserings- og serviceværktøjer op til målings-, analyse- og testsystemer.

IXXAT INpact leveres med en omfattende driverpakke til Windows, hvilket muliggør enkel og hurtig udvikling af kundespecifikke applikationer. Takket være den ensartede grænseflade til applikationsprogrammering er det muligt at skifte mellem Industrial Ethernet-protokoller uden at ændre kundens software, hvilket fører til øget fleksibilitet og en reducering, hvad angår udviklingsomkostninger.

En driver til Linus er indbygget i vejledningen og operativsystemer i realtid, såsom RTX, Intime, VxWorks og QNX, er understøttet efter anmodning. IXXAT INpact vil desuden snart kunne fås til PCI-bussen og til mini-PCIe

http://tekinfo.link/rbe9f98850

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP