www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS’ udviklingscentre I Tyskland, Sverige og USA øger focus på individuelt tilpassede industrielle kommunikationsløsninger

HMS Industrial Networks vil nu øge fokus på skræddersyede løsninger til industriel kommunikation. Lokale udviklingscentre verden over vil hjælpe kunder med at tilpasse løsninger til deres specielle behov inden for industriel netværksforbindelse, maskinkommunikation, trådløse løsninger, integreret sikkerhed, fjernbetjening osv.

HMS’ udviklingscentre I Tyskland, Sverige og USA øger focus på individuelt tilpassede industrielle kommunikationsløsninger

HMS har arbejdet med skræddersyede projekter siden begyndelsen for 25 år siden, og dette tiltag bygger på denne erfaring. Skræddersyede projekter i HMS rangerer fra simpel brandmærkning til udvikling af helt nye produkter. Al udvikling er baseret på solid teknologi fra Anybus, IXXAT eller Netbiter og platforme bygger på tusinder af timers research og udviklingstid, HMS allerede har brugt. Dette minimerer kundernes omkostninger og time-to-market.

Eksempler på projekter, HMS tilbyder:


  • Helt skræddersyede løsninger
    Til meget specifikke behov skræddersyer HMS unikke OEM-løsninger. Baseret på gennemprøvede teknologier og platforme er der skabt nogle unikke løsninger til kunden i forhold til hardware, software, kommunikationsinterfaces, ydeevne og funktionalitet.
     
  • Hardware- og softwaremodifikationer af HMS standardprodukter
    Typiske tilpasningsønsker er bedre IP-beskyttelsestyper, specielle tavlestørrelser og formfaktorer, specielle stik, særlige strømforsyninger, husdesign eller specielle protokolimplementeringer.
     
  • Kommunikationsløsninger til funktionel sikkerhed
    HMS er eksperter i løsninger til funktionel sikkerhed i overensstemmelse med IEC 61508 og hjælper kunder med at implementere sikkerhedsfunktioner ind i deres produkter, hvilket kan være en udfordring og kræve stor viden om emnet. Færdige stakke og hardware findes og kan tilpasses specielle behov.
  • Brandmærkning
    Dette kan inkludere tilpassede farver på huset, særlig mærkning, logoer, manualer, artikelnumre, pakning og OEM-specifik produktkonfiguration.
     
  • Hele systemløsninger
    HMS laver studier af gennemførligheden, skaber konceptet og udvikler det nødvendige hardware og software, og står for den endelige system- og verifikationstest.
  • Software og softwareservice
    HMS sørger for portation og implementering af software og IP-kerneprodukter ind i kundedesign og rammer dermed alle applikationsområder inden for industriel kommunikation. For eksempel stakke til indlejrede løsninger, IP-Cores (FPGA), PC-baserede drivers (Linux, Windows), OEM-specifikke værktøjer og software til webbaseret fjernbetjening.

’Kombinnovationer’
”Kundeprojekter er en del af vores DNA og har været en stor succesfaktor for HMS,” siger Jörgen Palmhager, COO, HMS Industrial Networks. ”I et kundeprojekt kombinerer vi idéer, teknologi og innovationer i samarbejde med vores kunder til nye ’kombinnovationer’ på en agil måde. Resultatet er ofte ny og spændende teknologi inden for områder som ’Internet of Things’, trådløs kommunikation, industriel ethernet, sikkerhed osv. Kunderne får fordel af både HMS’ udviklingsekspertise og vores solide resultater inden for produktion og levering.”

Udvikling i Europa, Nordamerika og Asien
HMS udviklingsaktiviteter foregår i forskellige centre i:

  • Halmstad, Sverige: The Development Center i hovedkvarteret i Sverige arbejder med tilpasset hardware, software, sytem-on-chip-løsninger og trådløse løsninger. Fokus er på fieldbus, industrielt ethernet, fjernbetjening inklusiv ’Internet og Things’.
  • Karlsruhe, Tyskland: The Solution Center i Karlsruhe er specialiseret i at tilpasse og formatere standardprodukter til kundespecifikke løsninger.
  • Weingarten, Tyskland: The Development Center i Weingarten er specialiseret i løsninger til maskinkommunikation, system-on-chip, industrielt ethernet, funktionel sikkerhed, bilindustrien såvel som fuldt skræddersyet hardware og software.
  • Bedford, USA: HMS’ Solution Center i Bedford er specialiseret i at tilpasse og formatere standardprodukter til kundespecifikke løsninger.

Eksempler på skræddersyede produkter fra HMS.

HMS’ udviklingscentre I Tyskland, Sverige og USA øger focus på individuelt tilpassede industrielle kommunikationsløsninger

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP