www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT PC/CAN interface-serie er blevet udvidet med nye PCI-kort

Med CAN-IB300/PCI og CAN-IB400/PCI tilbyder HMS to nye CAN-kort til PCI-bus, some r udvidet I moduler med op til fire CAN-interfaces og med en udvidet driver og værktøjssuite understøttelse.

IXXAT PC/CAN interface-serie er blevet udvidet med nye PCI-kort
IXXAT CAN-IB-rækkevidden er fleksibel og har en bred anvendelse – både inden for industrien og bilindustrien specifikt. Det gør brugerne i stand til at forbinde en computer til et CAN-system til kontrolapplikationer og for at lave analyser, konfiguration og problemløsning på en hurtig og nem måde. De nye PCI-kort udvider CAN-IB-rækkevidden, bestående af PCIe-, PCIe-Mini- og PCIe-104-kort.

Eftersom de nye CAN-IB-interfaces er bygget op af et modulært design, kan de anvendes inden for en bred vifte af applikationer. Udover op til fire højhastigheds CAN-kanaler bliver den langsomme CAN-standard også understøttet. Desuden kan interfaces udstyres med op til fire LIN eller K-Line-interfaces, ligesom de kan udstyres med kundespecifikke interfaces, hvis det efterspørges. Denne fleksibilitet er mulig på grund af godkendte og testede koncept, der allerede bliver anvendt i PCIe-kortene – som består af medfølgende udvidelser og udvidelses-kort.

Man kan få begge kort i standard- og lavprofil-format og kan valgfrit leveres med galvanisk afkobling.

Mens CAN-IB300/PCI er et kosteffektivt, passivt kort, har det aktive CAN-IB400/PCI et kraftig 32-bit mikro-controller-system, der gør intelligent håndtering og aktiv filtrering af de beskeder, der bliver sendt og modtaget gennem kortet, mulig. Denne feature er især en fordel i applikationer med høje krav til forbehandling af data.

Alle CAN-IB-kort bliver understøttet af både IXXAT Windows driver-pakkerne og realtids driver-pakkerne (ECI til Linux, RTX, Intime, QNX, VxWorks). Ligeså understøtter IXXAT API’er til CANopen og SAE J1939 interfaces. Til analyse af CAN og CAN-FD-netværk tilbyder HMS et kraftigt Windows-baseret værktøj med IXXAT canAnalyser.

Find mere information på www.ixxat.com/interfaces

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP