www.industriogteknik.com
EPLAN

Dataudveksling med synkronisering af katalogdele

Teamcenter-interface er udvidet Vi har lanceret et avanceret interface mellem Eplan og Teamcenter. Interfacet inkluderer tovejs synkronisering af katalogdele fra E-CAD- og PLM-bibliotekerne. Synkroniseringen kan indstilles til at ske jævnligt eller efter behov. Den ny integration inkluderer funktioner til oprettelse og opdatering af artikeldata og understøtter den seneste Teamcenter-frigivelse.

Dataudveksling med synkronisering af katalogdele
Eplan Teamcenter.jpg: Datasamkørsel på tværs af discipliner - Eplan-projekter kan nemt integreres i Teamcenter.

Monheim, 10. september 2014 - Et udvidet interface mellem Eplan og Teamcenter software, som giver mere funktionalitet, inkluderer synkronisering af katalogdele og udvidet support for Teamcenter-relleases er nu på markedet. Dette gør det muligt for Eplan artikeldatabasen at blive samkørt med data i Teamcenter. Selv om den tidligere integrerede funktionalitet - som blev annonceret for et år siden - er blevet modtaget godt, har brugere ventet utålmodigt på det el-konstruktionsinterfacet mellem Eplan og Teamcenter. Nu kan man arbejde med projektdata fra Eplan Platform direkte i Teamcenter, verdens mest udbredte product lifecycle management (PLM) program. Integrationsmodulet til Teamcenter får Eplan Platform-løsninger passet sømløst ind i et PLM-miljø. Elektrisk konstruktion er nu blevet en komponent i den digitale produktmodel. E-CAD-data som for eksempel forbindelseslister, stykister og Eplan-rapporter gør produktmodellen komplet.

Skab, gem og revider styklister

Interfacet dækker de essentielle krav til Design Data Management. Blandt andet håndtering af konstruktionsdata til Eplan, at åbne, gemme og revidere data, understøttelse af alle godkendelses- og ændringsprocesser, at oprette og opdatere Eplan-genereringer; tovejssynkronisering af projektegenskaber, at overtage navngivnings- og nummereringsregler fra Teamcenter, at skabe, gemme og revidere Eplans styklister i Teamcenter. Det inkluderer også verifikation af Eplan-brugere og overførsler af godkendelser til Teamcenter-miljøet. Integrationen af Teamcenter-funktionerne i Eplan-brugernes programfalde betyder, at brugere får nem adgang til Teamcenter fra deres velkendte arbejdsmiljø. Eplan-integrationen til Teamcenter understøtter Eplan 2.2., 2.3 og om kort tid 2.4 ligesom Teamcenter 9.1 og 10.1.

Note: Teamcenter er et varemærke eller registreret varemærke ejet af Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. - eller dets datterselskaber i USA og andre lande. Alle andre varemærker, registrerede varemærker eller servicemærker tilhører deres respektive ejere.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP