www.industriogteknik.com
EPLAN

Klar til at downloade nu: Ny Eplan Platform 2.4

Den ny store release af Eplan Platform er nu tilgængelig. PLC projektplanlægning i grafisk oversigt, underprojekter og nye navigeringsmuligheder accelererer projektplanlægningen. Udvidet understøtning af IEC 81346 og IEC 61355 gennem struktureringsprincipper, og referencebetegnelser giver en platform for innovative konstruktionsmetoder.

Klar til at downloade nu: Ny Eplan Platform 2.4
PLC_Buslayout.jpg: Baseret på simple enplolet visning af BUS-forbindelser, identificerer Eplan Electric P8 automatisk bus-konfigurationen.

Monheim, 4. september 2014 - den seneste udgave 2.4 af Eplan Platformen er nu kar til download og for første gang også i en 64-bit version. Overordnet imponerer CAE-systemet ved at give yderligere mulighed for at øge effektiviteten under konstruktionsprocessen. Den mere enkle præsentation af PLC kommunikations netværk gør dokumentation og håndtering af PLC-strukturer mere klar og enkel. Håndteringen af underprojektet giver også et bedre overblik. Udvalgte sektioner kan trækkes ud af projektet og rettes til individuelt for derefter at blive sat ind i det endelige projekt. Resultatet er, at en fuldstændig dokumentation af høj kvalitet bliver skabt, så brugere kan koncentrere sig om deres specifikke opgave. Beskyttelsesfunktionen mod ændringer i områder i projektet, som allerede er blevet godkendt, er en anden nyttig funktion: Det betyder, at enhver ændring, der bliver lavet i disse områder, er beskyttet. På den måde kan områder, der allerede er helt planlagte eller dele, der allerede er blevet produceret, ikke kan ændres uforvarende.


Målet: Større datakvalitet


Korrekt og forudsigelig indtastning af data kan nu opnås i hele platformen med brugerdefinerede og konfigurerbare egenskaber. Brugere kan danne lister til valg af standardværdier til egenskaberne. Disse sammenhængende input sikrer korrekte resultater, når du filtrerer reporterne. Yderligere testkørsler er blevet tilføjet for at tjekke og validere artikeldatabasen for at sikre, at de adminstrerede data er korrekte, og på den måde øges kvaliteten af artikeldata. Dette var tidligere en indviklet manuel proces - men nu udfører systemet kontrollen automatisk.

Bedre navigation til vedligehold


Navigation gennem projektet er blevet endnu nemmere og hurtigere, nu hvor alle viste krydshenvisninger kan blive tilgængelige via et hyperlink. Disse hyperlinks bliver også eksporteret til PDF og gør samtidigt PDF´en til en værdifuld reference for vedligeholdelsesteknikeren. Dette gør det meget nemmere at anvende dokumentationen for kolleger i vedligeholdelsesafdelingen. En ny type rapport til distribuerede enheder vil give brugeren mulighed for at sætte projektinformation ind i en meget mere enkel og nem form i rapporterne til produktion og vedligehold. En komplet enhedsrapport bliver genereret, hvor alle data kan vises - for eksempel placering, funktionstekst eller grafiske symboler. Ved at denne funktion er placeret i dokumentationen som en rapport, hjælper den for eksempel under fejlmeldinger til at identificere og få adgang til en komponent hurtigere.


Andre standarder understøttes

Eplan Platformen understøtter flere standarder - som for eksempel IEC 81346. Nu er det også muligt at identificere projektsider ifølge IEC 61355. Ved at anvende denne type identifikation kan brugeren anvende en objektbetegnelse, når han strukturerer dokumentationen. Et dokument - for eksempel en projektside - er forbundet med et specifikt objekt (funktion, sted eller produkt) via objektbetegnelsen. Brugere kan også anvende denne sammen med et interface, der er forbundet to PLM/PDM- eller ERP-systemer.

Klar til at downloade nu: Ny Eplan Platform 2.4

Klar til at downloade nu: Ny Eplan Platform 2.4

 
IEC 61355.jpg og IEC 81346.jpg: Eplan Platform understøtter nu flere standarder, som for eksempel IEC 81346 og IEC 61355.


Kommunikation i BUS-strukturer

Intelligente komponenter som kommunikerende sensorer, konfigurerbare drivere og programmerbare aktuatorer med forskellig kommunikationsprotokoller kræver tydelig dokumentation i en BUS-struktur. Derfor var der brug for en ny og nem måde at håndtere PLC BUS-systemer, som er blevet indbygget på basis af et design af simple enstrengede netværkstegninger: Brugere kan nu også integrere andre enheder såsom convertere, motorer og ventiler med BUS-forbindelser ind i BUS-systemer. Enheder med flere forskellige BUS-systemer er som resultat heraf bedre understøtet. Flere PLC-producenter er desuden blevet tilføjet listen over interface-partnere til tovejs dataudveksling - som for eksempel ABB, Mitsubishi og 3S.

Kunder med softwarekontrakter kan downloade Eplan Platform 4.2 gratis via: www.eplan.de/support_eplan
 
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP