www.industriogteknik.com
EPLAN

(Re)Lancering: Ny EPLAN Data Portal

Nu med integreret 3D-fremviser, ny overflade med producenternes logo vist, flere producenter og opdaterede komponentkataloger: Eplan Data Portal vil fra august 2014 være tilgængelig i en ny version, der giver brugere betydelige funktionsfordele og også rummer 20 procent flere komponentdata, idet den nu indeholder 470.000 komponenter.

(Re)Lancering: Ny EPLAN Data Portal
Data Portal.jpg: 470.000 komponentdata, inklusive diagram makroer, geometriske dimensioner og dokumenter, kan importeres automatisk konstruktionen gennem Eplan Data Portal.

Monheim, 28. juni 2014: Den ny version af Eplan Data Portal vil være tilgængelig i august 2014. Brugere vil opleve en enorm tidsbesparelse og øget projektkvalitet. De nuværende 470.000 komponentdata inklusive diagram makroer, geometriske dimensioner og dokumenter, som automatisk kan importeres til brug for konstruktørenDette er gjort nemmere takket være nyskabende funktioner som for eksempel en nu integreret 3D-fremviser, som gør brugeren i stand til at se og vurdere komponenter hurtigt og nemt. Det er muligt at hente flere forskellige visninger frem på skærmen, som for eksempel forside, side eller isometriske tegninger med blot et klik med musen. Fri rotation og zoom-funktioner gør det muligt at se individuelle detaljer på en meget fleksibel måde. Fordelene for brugeren er indlysende: Når brugeren sætter en delkomponent ind i et projekt, modtager han pålidelig hjælp til beslutningen om, hvorvidt komponenten er den rette til eksempelvis et styreskab.

Innovativ drift med feedback-funktion

Brugerfladen i Eplan Data Portal er også blevet forbedret. Visningen af de 66 nuværende producenter, er blevet tilpasset til designet af Data Portal App. Ved at vise producenternes logo i et gridgør navigering hurtigere. Feedback-funktionen er også blevet udvidet. Brugere kan svare producenterne direkte i applikationen, for eksempel hvis de vil sende information om manglende komponenter eller forkerte visninger. Det betyder, at datakvaliteten konstant forbedres. De involverede producenter høster også fordelene: Feedback-funktionen sørger for en direkte linje til kunderne.

Producenten ved hvilke krav, der konkret stilles, og kan opfylde brugernes behov. Den forbedrede søgefunktion er en anden ny tilføjelse til portalen. Søgning på artikel- eller typenumre bliver vist direkte som første søgeresultat - det betyder, at den rette komponent kan findes endnu hurtigere.

66 producenter med mere end 470.000 komponenter

Eplan Data Portal har ikke kun taget et stort skridt fremad i forhold til funktionalitet, men også i forhold til producenternes kataloger. Siden den sidste opdatering i starten af juli er fem nye produktkataloger blevet tilføjet. Yderligere ti produktkataloger er blevet udvidet og opdaterede. Antallet af komponenter er øget med mere end 20 procent, hvilket betyder, at der nu er mere end 470.000 artikler til rådighed. Kendte producenter såsom italienske Finder er nu repræsenteret i portalen med næsten 700 artikler. En anden ny tilføjelse: ifm electronic, som støtter sine kunder med næsten 500 artikler inden for sensorer og evalueringssystemer. Den ny integration af Vega-konfiguratoren er også vældig interessant. Det betyder nemlig, at brugeren ikke kun får standardkomponenter til procesmåling fra Vega Grieshaber KG, men også med muligheden for individuelt at vælge og konfigurere komponenter, der møder projektets krav.

(Re)Lancering: Ny EPLAN Data Portal

3D fremviser.jpg: 3D-fremviseren gør det muligt at hente flere forskellige fremvisninger frem på skærmen, som for eksempel forside, side eller isometriske tegninger med blot et klik med musen.


Opdaterede og udvidede data


Producenter, der allerede er integreret i Data Portal har også forbedret eller udvidet deres produktportefølje. Siemens har for eksempel har lagt mere end 2.100 artikler fra 3VA-serien ind i portalen. Ligeledes er de kommercielle data og kontaktsymbolerne for Eplan og dokumenter og 3D-data inklusiv produktionsinformationer nu også tilgængelige. SMC Pneumatic har opdateret og udvidet sit produktspektrum. Fluid brugere har nu et udvalg af cylindere, ventiler og slanger til rådighed, nu hvor der er mere end 15.000 artiler at vælge mellem. ABB, General Electric, Icotek, Helukabel, Numatics, Rockwell Automation, Sick og Wieland har også opdateret deres produktudvalg i Eplan Data Portal.

Konklusion:

Brugere får fordel af en fortsat stigende mængde artikeldata - kombineret med en innovativ teknologi, der understøtter effektiv konstruktion.

For mere information: www.eplan.de/edp

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP