www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan har fået tre nye datterselskaber I Japan, Sydafrika og Tyrkiet

Med 700 ansatte på nuværende tidspunkt fortsætter løsningsudbyderen Eplan sin kurs mod udvidelse i året, hvor virksomheden fylder 30 år: Nye datterselskaber er blevet etableret i Japan og Sydafrika. Også kunder i Tyrkiet vil om kort tid kunne finde en CAE-specialist lige i nærheden. De tre lande har indtil nu været supporteret af samarbejdspartnere.

Eplan har fået tre nye datterselskaber I Japan, Sydafrika og Tyrkiet
Foto: ”Vores kunder, som hovedsageligt er aktive internationalt, vinder ved at vi er massivt til stede på det globale marked og giver en ensartet service på højt niveau,” forklarer Haluk Menderes, administrerende direktør for Eplan Software & Services.

Monheim, 18. juni 2014: Eplan fortsætter sin internationale udvidelse: Japan, Sydafrika og Tyrkiet er softwareleverandørens nye direkte salgssteder.

I begyndelsen af året blev Eplan Software & Services etableret med hovedkvarter i Tokyo. Etableringen af afdelingen skrider frem med Shinya Nito som administrerende direktør og dr. Carsten Metelmann som international salgsdirektør. Denne beslutning betyder intensivt samarbejde med søsterselskabet Rittal, som har været aktiv på det japanske marked de seneste 25 år med systemløsninger til udvikling af styrekabinetter.

Japan er et af verdens største markeder for software og produktionsindustri. Eplan vil deltage mere intensivt i den hurtigtgående udvikling af softwarebaseret teknologiudvikling og kan samtidigt bringe sin ekspertise i spil i international retning. I løbet af det seneste år har Mitsubishi Electric taget Eplan til sig i sit eF@ctory Alliance partnerprogram.

I begyndelsen af juni startede det ny datterselskab Eplan Software & Service (Pty) Ltd. op i Sydafrika under ledelse af administrerende direktør Johan Reyneke. Kontoret ligger i Edenvale tæt på Johannesburg og er derfor også nabo til Rittal. Her fra vil Eplan Platform blive solgt med sine integrative systemer til elektriske og hydrauliske design, design af styrekabinetter og udvindingsudstyr. Services som uddannelse og konsulentarbejde vil gradvist blive etableret, og antallet af sælgere vil blive forøget yderligere.

Indtil dannelsen af det ny datterselskab blev Eplan repræsenteret af en samarbejdspartner i Sydafrika i ti år, og var i stand til konstant at udvide sin kommercielle succes. Ikke mindst bilindustrien har et stort potentiale.

Endnu et datterselskab er ved at blive etableret i Tyrkiet. I starten af juli 2014 vil Eplan Hizmetleri A.S. starte op i Istanbul. Under administrerende direktør Özgür Emeklis ledelse vil teamet henvende sig til maskinkonstruktører, fabriksdesign og bilindustrien med direkte og omfattende service.
Tyrkiet har et vækstpotentiale på grund af sine meget forskelligartede virksomheder. Løsningsudbyderen forventer stort potentiale – ikke alen på de klassiske markeder som maskinkonstruktion eller i bilindustrien – men også i sektorer som for eksempel tung industri og design af styrekabinetter.

Tocifrede vækstrater i sigte


Eplans mål er sat højt: Direkte adgang til vækstmarkeder er vitalt, hvis vi skal nå tocifrede vækstrater i international forretning. ”Som producent af ingeniørløsninger kan vi få nye produkter og vores omfattende service-portfolio på markedet bedre og meget hurtigere,” forklarer Haluk Menderes, der er administrerende direktør for Eplan Software & Service. Men det er ifølge den administrerende direktør ikke den eneste mulighed: ”Vores kunder, som især er aktive internationalt, får økonomisk fordel af vores udvidede tilstedeværelse på det globale marked og en ensartet service på et højt niveau.” Dette sikrer, at kunderne får en optimal support, både i procesvejledning og i forbindelse med implementering og anvendelse af designløsninger – selv på tværs af landegrænser. Desuden bliver strategien ”Rittal – The System.” også lanceret på det internationale marked sammen med Rittal. Ligesom globale samarbejder med førende udbydere – såsom Phoenix Contact og Festo – også bliver promoveret i disse lande.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP