www.industriogteknik.com
Baumer

Når pladsen er trang: Feed-back om hastighed og position med lille pladsbehov

De nye, leje-fri enkodere MIR 10 fra Baumer er det rigtige valg til feed-back om position og hastighed, når der kun er begrænset plads til installationen. Enkoderne, der fungerer med magnetisk føling med op til 4096 ppr, har ingen mekanisk slid, og har derfor så godt som ubegrænset levetid.

Når pladsen er trang: Feed-back om hastighed og position med lille pladsbehov
Den fuldt indkapslede magnetiske sensor med IP 66 og IP 67 som standard beskyttelse, kan også bruges i barske miljøer, hvor der er stor tilsmudsning i form af støv, splinter og olie, men kan også fungere i konstant og cyklisk fugtighed i ekstreme temperaturområder fra – 40°C til +85°C.
Med en størrelse på bare 10 x 15 x 45,5 mm er sensoren meget kompakt. De tilhørende pol hjul er blot 14 til 15 mm i dybden og passer til aksler fra 6 til 43,5 mm.

De ekstremt chok- og vibrationssikre følehoveder kan modstå 500 resp. 30 g. Det modstandsdygtige metalhus sikrer en meget høj, elektromagnetisk kompatibilitet, som forstærkes yderligere ved et skærmet polyuretan kabel, der er par snoet for at yde den ultimative beskyttelse mod elektromagnetisk interferens.

Den leje-fri enkoder MIR 10 leveres til 5 VDC strømforsyning og TTL/RS422 kompatible linie drivere, og som 10-30 VDC udgave med pushpull.
Begge varianter har to-kanals output med 90° fase forskydning og inverterede signaler. På bestilling kan både nul puls og inverterede kanaler give magnetisk aftastning ved hjælp af en reference magnet.

Enkoderen leveres med en afstandsmåler, der gør montage nem - og som sikrer, at den nøjagtige afstand mellem pol hjul og følerhoved overholdes.

Foto: Den kompakte og leje-fri enkoder MIR 10 er robust og slides ikke.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP