www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

CanAnalyzer 3 – nu endnu stærkere

IXXAT canAnalyzer er et kraftigt analyseværktøj til udvikling, test og vedligehold af CAN-netværk og passer til både industrielle og automatiserede systemer. HMS Industrial Networks lancerer nu canAnalyzer Version 3 med forbedret funktionalitet og brugerflade.

CanAnalyzer 3 – nu endnu stærkere
Nye features
Nu understøtter IXXAT canAnalyzer op til 65 CAN-kanaler på samme tid med den ny ”Multi-Board Support” og viser informationer ved hjælp af en fælles tidsbase.

Til moduler, der anvender simultan adgang til flere CAN-kanaler ad gangen, indeholder Multi-Board Support flere fordele – for eksempel med sporingsmodulet, der gør canAnalyzer til en ekstrem kraftig datalogger-løsning. En særligt imponerende feature er det ny signaltransmitteringsmodul, som meget hurtigt og nemt kan stimulere netværksenhederne – på procesniveau uden, man skal kende underliggende CAN-kommunikation i detaljer.

Et udvidet niveau af bærbarhed er også nyt i Version 3. Målingskonfigurationer kan kopieres til forskellige målingscomputere uden funktionstab.

Desuden er den database-support, som canAnalyzer forsyner, blevet udvidet betydeligt. Nu tillader den import af forskellige databaser ind i konfigurationen. For at kunne fortolke data er databaserne smeltet sammen i én overordnet netværksdatabase af canAnalyzer.

Statistik-scripts til analyse af for eksempel frekvensdistribution, gentagelser og respons/oppetider, som for nyligt blev tilført, er i kildekoden (C#) og kan hurtigt blive tilpasset brugerspecifikke behov.

Ydermere betyder nye eksempler på den integrerede programmeringsbrugerflade og canAnalyzer Scripting Host, at det er endnu nemmere at tilpasse canAnalyzer til forskellige applikationer.

Forbedret signalfortolkning betyder hurtigere fejlfinding
Med den fuldtud reviderede signalfortolkning kan man få et overblik over de analyserede statistiske informationer sammen med procesparametrene – som i det ny grafik/signalmodul. Det er især en hjælp, når fejl opstår eller der er brug for service, fordi gruppering af specifikke procesparametre eller netværkskvalitetsindikatorer (såsom fejltelegrammer pr. tidsenhed eller bus-belastning) betyder, at problemerne hurtigt kan løses.

Forbedret brugerflade
Andre nyheder inkluderer den ny, avancerede brugerflade med en vifte af forskellige funktioner til at lægge analysevinduerne perfekt på skærmen og til at skifte mellem forskellige brugerkonfigurationer ved at anvende en genvejstast.

Intuitiv vinduessynkronisering, hvor alle informationsvinduer hopper ind i den samme besked ved hjælp af et dobbeltklik, giver brugeren et hurtigt overblik over begivenhederne på et givent tidspunkt.

Nedsat pris indtil udgangen af juli
canAnalyzer 3 er tilgængelig nu – HMS tilbyder 30 procents rabat på canAnalyzer 3 (standardversion) på ordrer, der er afgivet før 31.7.2014. Kunder, der allerede anvender canAnalyzer Standard/Lite Version 2.5 eller højere, vil få tilsvarende 30 procents rabat på en almindelig updatering eller opgradering til canAnalyzer 3 (standardversion) inden 31.7.2014.

http://www.ixxat.com/cananalyser

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP