www.industriogteknik.com
Baumer

CombiLyz: Se Ledningsevne og temperatur ved et øjekast

Baumer udvider sin CombiSeries med en ny Ledningsevne sensor. Navnet er CombiLyz og den er primært blevet udviklet til præcis analyse og differentiering af forskellige medier indenfor fødevare- og den farmaceutiske industri, samt indenfor teknologi til vandbehandling.

CombiLyz: Se Ledningsevne og temperatur ved et øjekast
CombiLyz sensoren leveres i det kompakte CombiSeries hus. Med IP69 K beskyttelses klasse og udførelse helt i rustfrit stål kan den hygiejniske udgave overholde selv de skrappeste krav.

I praksis er CombiLyz perfekt til brug i CIP og SIP processer, til overvågning af koncentrationer i væsker eller til fase separation af forskellige medier. Der står et udvalg af 14 måleområder til rådighed: Fra  500 µS/cm til 1000 mS/cm.

Sensorens måleresultater er meget nøjagtige, med en afvigelse på maksimum <1 %.
Den frembyder ligeledes en imponerende hurtig respons tid på mindre end 0,3 sekund til Ledningsevne måling, og mindre end 15 sekunder til temperatur måling.

Standard udgaven omfatter det gennemprøvede CombiView display, der kan vise flere proces variabler på samme tid. Dette inkluderer koncentration, temperatur, nuværende output, omskifter status og enhedens status - udover Ledningsevnen.

Det store display betyder også, at brugerne kan udlæse de målte værdier på længere afstand.
Dertil kommer, at farven på baggrunden virker lige som et trafiklys (rød/grøn), afhængig af hvorvidt måleresultatet har nået en kritisk værdi, som kræver indgriben eller handling fra brugeren.
Måleværdierne kan nemt ændres ved at bruge touch screen displayet - selv mens processen foregår.

Få flere informationer på: www.baumer.com/combilyz


Foto: CombiLyz fra Baumer er blevet udviklet til præcis analyse og differentiering af bestanddele i fødevare- og den farmaceutiske industri, samt til teknologi til vandbehandling.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP