www.industriogteknik.com
Leuze Scandinavia

Hurtig at integrere og installere

Leuze udvider sit udvalg af sikkerhedsprodukter med lysgitrene ELC 100: Når de beskytter forarbejdningssteder, fokuserer disse robuste enheder på nøglefunktionerne på nøglefunktionerne.

Hurtig at integrere og installere

Når de beskytter forarbejdningssteder, fokuserer de nye Leuze ELC 100 sikkerhedslysgitre på nøglefunktionerne.

Owen, Tyskland, 11. juni 2021 - Producenter og forarbejdningsvirksomheder af maskiner og systemer kan nu bruge ny Leuze-sikkerhedsteknologi til kontaktløs afskærmning af forarbejdningssteder: Sikkerhedslysgitrene  ELC 100 er et alternativ til MLC 500-serien, især når det gælder et omkostningseffektivt maskindesign. De er velegnede til anvendelser med driftsområder på op til seks meter.

Pålideligt sikker
Disse robuste sikkerhedslysgitre har nøglefunktionerne til at beskytte maskinåbninger og adgangspunkter på maskiner eller systemer. Deres opløsninger på 17 og 30 millimeter muliggør pålidelig registrering af fingre og hænder. Det beskyttende felt strækker sig ud til husets kant, så der ikke skabes døde zoner under integrationen. Enhederne er tilgængelige med beskyttende feltlængder på 300 til 1.500 millimeter. De er også specielt modstandsdygtige over for stød og vibrationer.

Hurtig og nem at installere
Takket være deres 4-polede tilslutninger og understøtninger med drejefunktion er sikkerhedslysgitrene ELC 100 hurtige at installere. En praktisk funktion er justeringsdisplayet på flere niveauer, som er nemt at læse og kan bruges til hurtig placering af enhederne i den optimale justering. Enhederne kræver ikke konfiguration.


Hurtig at integrere og installere

Takket være understøtningerne med drejefunktion er sikkerhedslysgitrene ELC 100 hurtige at installere.


Hurtig at integrere og installere

Justeringsdisplayet på flere niveauer er nemt at læse og kan bruges til hurtig placering af enhederne i den optimale justering.Hurtig at integrere og installere

Tilslutning af sikkerhedslysgitrene ELC 100 via det 4-polede kabel er også specielt nemt. Enhederne kræver ikke konfiguration.


  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP