www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus X-gateway-familien er opgraderet til at gøre det endnu nemmere at forbinde netværk i industrien.

Anybus X-gateways bliver brugt i tusindvis af industrielle applikationer over hele verden for at få forskellige industrielle netværk (fieldbus eller industriel ethernet) til at tale sammen. Disse populære ’netværksoversættere’ er nu blev moderniseret idet HMS Industrial Networks introducerer en ny version af Anybus X-gateways, der er designet til at møde fremtiden inden for automationsindustrien. Den ny version indeholder flere nye features men er fuldt ud kompatibel baglæns. Det vil sige, at nuværende brugere nemt kan opgradere til den ny version uden problemer.

Anybus X-gateway-familien er opgraderet til at gøre det endnu nemmere at forbinde netværk i industrien.
USB-interface og ny konfigurationssoftware
Den ny X-gateway bliver leveret med USB-interface, der gør brugeren i stand til nemt at forbinde gatewayen til en pc og konfigurere netværkskommunikationen via det Windows-baserede værktøj ’Anybus Configuration Manager”. Det er slet ikke nødvendigt med programmering.

Nyt design til nem installation
Det ny opretstående hus kræver mindre plads og gør det nemmere at installere i styreskabet. Det fleksible design gør det også muligt at montere gatewayen på siden ligesom den foregående version af X-gatewayen. Desuden har X-gateway nu et endnu lavere strømforbrug.

Ethernet-fokus
Som del af den ny lanceringintroducerer HMS forbindelse til CC-Link IE Field i X-gateway-familien. Desuden inkluderer flere af de industrielle ethernet-versioner nu integreret dobbeltport ethernet-interface med en integreret kontakt, som fjerner behovet for eksterne kontakter.

Gør det systemintegration nemmere
”Denne ny version af Anybus X-gateway vil give maskinbyggere, systemintegratorer, underleverandører og slutbrugere en moderne kommunikationsgateway, der er meget nem at anvende, når det kommer til konfigurering og integrering,” siger Markus Bladh, der er produktchef hos HMS. ”X-gateway produktfamilien er en afprøvet og betroet løsning i tusindvis af industrielle automationsfabrikker. For disse nuværende brugere sikrer HMS kompatibilitet bagudrettet i deres industrielle automationssystemer – mens den opretholder sammen høje ydeevne og pålidelighed og korte forsinkelse.”

Hvad er en X-gateway?
Anybus X-gateways hjælper systemintegratorer med nemt at forbinde hvilke som helst to netværk, hvorved der skabes et konsekvent informationsflow gennem hele fabrikken. I dag er et typisk problem i industriinstallationer, at der ofte er mere end et kontrolsystem og industriels netværk. De fleste nye produktionsopgraderinger kræver, at man integrerer fieldbus med industrielt ethernet. At forbinde disse mere eller mindre ens kontrolsystemer og netværk kan være en udfordring. Med over hundrede individuelle Master/Slave- og Slave/Slave-versioner kan Anybus X-gateways forbinde næsten en hvilken som helst kombination af industrielle netværk.

Anybus X-gateway-familien er opgraderet til at gøre det endnu nemmere at forbinde netværk i industrien.
Anybus X-gateway-familien er opgraderet til at gøre det endnu nemmere at forbinde netværk i industrien.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP