www.industriogteknik.com
EPLAN

1984 - 2014: EPLAN fejrer 30 års jubilæum

Tre nye datterselskaber i Japan, Sydafrika og Tyrkiet: Alle pile peger på udvidelse for CAE-leverandøren EPLAN. Firmaet fejrer sit 30 års jubilæum ved Hannover Messen. Mere end 40.000 kunder, over 100.000 installationer i mere end 50 lande og over 700 medarbejdere - disse er tegnene på succes for firmaet, som begyndte som en trepersoners butik i 1984.

1984 - 2014: EPLAN fejrer 30 års jubilæum
Maximilian Brandl: «EPLAN har en fremragende position som en global virksomhed, og jeg ser store muligheder i forhold til vækstmarkeder rundt omkring i verden,» siger direktør i EPLAN Maximilian Brandl.

«Hele verden er vores marked for CAE-løsninger,» siger direktør i EPLAN Maximilian Brandl og tilføjer: «EPLAN er fremragende positioneret som én global virksomhed, og jeg ser store muligheder i forhold til vækstmarkeder rundt omkring i verden.» EPLAN, som er markedsleder for CAE-løsninger, er allerede repræsenteret i mere end 50 lande. Der er planlagt større udvidelser på vækstmarkederne i USA, Kina, Indien og Japan. Rettidige investeringer i rådgivning har sikret kontinuerlig vækst i løsningsforretningen. Professional Services, som inkluderer rådgivning, implementation og support, udgør nu en væsentlig del af EPLANs overskud. Og barren for vækst er blevet sat ret højt; EPLAN sigter også mod en stor tocifret vækst i 2014 - og mod skabelsen af 100 job mere.

Tydeligt engagement i software og design

Friedhelm Loh Group, som EPLAN tilhører, foretager også massive investeringer i software og design. Cideon, som er en SAP-systemintegrator og Autodesk-forhandler med cirka 500 ansatte, blev medlem af gruppen i september 2013. «Mekanisk og elektrisk ingeniørarbejde smelter sammen til mekatronik,» siger Friedhelm Loh, der ejer Friedhelm Loh Group og fortsætter med at forklare gruppens vision. »Som udgangspunkt kræver Industry 4.0-scenarier mange elementer - fra software til interfaces videre til automation.» Friedhelm Loh investerede oprindeligt i EPLAN tilbage i 1986 (da det var kendt under navnet Wiechers & Partner), fordi han tidligt så en mulighed. I dag styrer han målrettet Friedhelm Loh Group mod optimering af værdikæder: «Vores kunder forventer potentielle forbedringer og besparelser fra os, og det er noget, vi kan opnå med Industry 4.0. I denne sammenhæng er det stærke servicenetværk fra EPLAN, Cideon, Rittal og Kiesling en fantastisk base til at øge vores kunders merværdi.»
1984 - 2014: EPLAN fejrer 30 års jubilæum
«Vores kunder forventer potentielle forbedringer og besparelser fra os, og det er noget, vi kan opnå med Industry 4.0,» siger Friedhelm Loh, der er ejer og administrerende direktør i Friedhelm Loh Group.

Innovation efter innovation
Det, der begyndte i 1984 med at man erstattede papir og blæk med PC og software, er blevet ved med at udvikle sig: EPLAN var og er trendsætter inden for optimering af ingeniørprocesser. Med EPLAN Engineering Center og den automatiske konfigurering af maskindokumentation baseret på modulært design, har EPLANs eksperter præsenteret pionerteknologi. Og med den sømløse EPLAN Platform får kunder inden for maskin- og fabriksdesign, i bil- og transportindustrien, i mekanik og automation og selv inden for medicinal- og energiteknologi også fordel af den øgede effektivitet i produktudviklingsprocesser, som kommer af standardiserede procedurer, automatiserede processer og kontinuerlige arbejdsgange.


  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP