www.industriogteknik.com
Steute

ES/EM 91 DL: Ekstreme positionsafbrydere til ekstreme applikationer

Robuste og velegnede til ekstreme forhold

ES/EM 91 DL: Ekstreme positionsafbrydere til ekstreme applikationer
Produktfoto: ES/EM 91 DL

Tung vippearm, robust indkapsling: Det er indlysende ved første øjekast, at ES/EM 91 DL positionsafbryder er udviklet specielt til ekstreme applikationer som for eksempel mineindustrien eller forbrændingsindustrien.
Her skal ES/EM 91 DL fungere upåklageligt på lang sigt, selv under meget barske forhold – som for eksempel skiftende temperaturer, støvede og beskidte omgivelser, samt et korrosivt miljø. Den er designet til at yde mere end en million omskiftecykler.

Den tunge positionsafbryder kan modstå temperaturer på -40 til +85 °C. Dens høje beskyttelsesklasse (IP 66/ IP 67) betyder, at den også kan anvendes i våde miljøer og udendørs. Afbryderen er også utroligt robust, hvilket mekaniske test i steutes laboratorier kan bevidne.

Brugere kan vælge mellem forskellige varianter med fire til seks kontakter. steutes pallette af koblingsudstyr til ekstreme forhold indeholder ikke kun ES 91-serien med langsom hastighed men også EM 91-serien med hurtig hastighed. Båndafbryder og nødafbrydere er også tilgængelige.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP