www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Effektive testsystemer til prøve stande og køretøjer

IXXAT har udvidet sin FRC-EP-serie med den nye, kompakte FRC-EP170.

Effektive testsystemer til prøve stande og køretøjer
Med FRC-EP-serien, som består af FRC-EP170 og FRC-EP190, tilbyder IXXAT almindeligt anvendelige hardwareplatforme til applikationer på prøvestanden eller i køretøjet. De er attraktive på grund af deres høje effektivitet, favorable priser og brede udvalg af applikationer, samt understøttelse af en lang række softwareløsninger.

Disse anordninger har FlexRay-, CAN-, CAN FD-, LIN-, K-Line-, USB-, Ethernet-, EtherCAT-, Bluetooth- og RS232-grænseflader, foruden analoge og digitale input/output. Udvidelsesstik gør det nemt at tilføje andre grænseflader, inklusive WLAN, GSM eller GPS. Det gør anordningerne skalerbare, tilpasningsdygtige for specifikke applikationer samt beredte på fremtiden.

Med den nye FRC-EP170 har IXXAT nu lanceret en meget kompakt og omkostningseffektv variant af den kendte FRC-EP190. Begge anordninger har den samme processor og det samme operativsystem, hvilket gør den nye variant software-kompatibel og lige så effektiv.

Takket være de mange identiske grænseflader og dens galvaniske isolation, udvidede skalerbarhed og især dens valgfrie EtherCAT-slavefunktion er FRC-EP190's primære målapplikation integration med prøvestande inden for verdenen med bilkommunikation.

Den praktiske FRC-EP170 blev udviklet til brug i køretøjer. Den hovedapplikationsområder er gateway-løsninger til forbindelse til forskellige ECU-integrationsniveauer, prototypecontrollere, udvidelse af dataloggere med yderligere grænseflader samt visning af trådløst signal ved hjælp af mobiltelefoner eller tablet-computere fra lager.

Krævende Restbus-simulering og gateway-løsninger kan implementeres hurtigt og nemt ud fra et af anordningerne ved hjælp af de tilsvarende softwarepakker fra IXXAT. Der findes også omfattende udviklingspakker til udvikling af specfikke løsninger. Brugertilpassede funktioner og applikationer kan implementeres hurtigt og nemt af interne kunder takket være brugen af Linux-operativsystemet og tilgængeligheden af et gratis software-udviklingssæt.

Du kan finde yderligere oplysninger om den nye FRC EP-serie på www.ixxat.de

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP