www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan Data Portal når op på 350.000 komponenter med otte nye producenter

Nu stiller Eplan Data Portal mere end 350.000 komponenter til rådighed fra 56 producenter. Blandt nyhederne er General Electric (GE) i området for stærkstrøm-koblings materiel, Numatics med hydrauliske komponenter, Murrelektronik med for eksempel distribueret I/O, Omron, og kabelproducenterne Schweiger, Sigmatec, Stego and TKD Kabel.

Eplan Data Portal når op på 350.000 komponenter med otte nye producenter
dataportal.jpg: Udvidet og opdateret komponentdata i Eplan Data Portal sætter fart på projektplanlægningen.

Effektivt design begynder med den mindste enhed - med en standardiseret komponent, der er tilføjet det respektive designprojekt via Eplan Data Portal. Med portalen kan brugeren arbejde hurtigere, mere effektivt og med data, der er godkendt af producenten. 48 producenter lå allerede i portalen, og nu er otte mere blevet integreret og produktkatalogerne opdateret.
Det første eksempel er GE: Producenten har gemt 700 nye deloptegnelser inden for stærkstrøm-koblings materiel med tilhørende tegninger. Makroer af koblings meteriel gør det elektriske design nemmere med Eplan. Automationsproducenten Murrelektronik er også ny i portalen. Distribueret I/O, kabler, sikkerhedsenheder, strømkilder og PLC-komponenter er nu blevet integreret i portalen. Brugere kan få glæde af mere end 270 optegnelser med tegninger i både 2D- og 3D-makroer. Et andet nyt medlem af portalen er amerikanske Numatics, som er en ledende producent inden for hydrauliske komponenter. Mere end 100.000 optegnelser af hydrauliske ventiler kan nu hurtigt lægges ind i designet. A. Schweiger GmbH tilbyder lige nu mere end 130 optegnelser og PDF-dokumenter med det ny motortilslutningssystem EcoMolded. Standarder af indstøbte stik til Siemens, Fanuc, SEW, Bosch Rexroth, Beckhoff, B&R, Elau og andre applikationer er tilgængelige som katalogprodukter. Andre nyheder i portalen er Sigmatek med PLC-komponenter, Omron, Stego og TKD Kabel.

Opdateret produktkatalog
De producenter, der allerede er repræsenteret i portalen, som for eksempel Phoenix Contact har udvidet deres produktsortiment. Over 20.000 nye og opdaterede data er lige nu tilgængelige - cirka 12.400 af dem er makroer, hvoraf 600 er i 3D. B&R har lagt mere end 2.500 dele mere ind inden for strømkilder, generatorer, PLC- og stik forbindelser. Virksomheder som ABB, Weidmüller og Sick har lagt flere dele ind, og Festo har også udvidet sit sortiment i Eplan Data Portal. Med 34.000 optegnelser - hvoraf cirka 20.000 er fungerende makroer og næsten 9.000 er grafiske 2D-makroer - dækker firmaet fra Esslingen et bredt spektrum af hydrauliske og elektriske dele og komponenter til mekanisk og procesdesign. Ved at integrere alle produktområderne i deres sortiment får Festo her en pionerstatus.

Eplan Data Portal når op på 350.000 komponenter med otte nye producenter

dataportal2.jpg: Flere virksomheder såsom GE, Murrelektronik, Sigmatek og Omron har gjort deres komponent informationer tilgængelige i Eplan Data Portal. I alt er 56 producenter nu repræsenteret i portalen.

Kort fortalt:
Eplan Data Portal er en central platform, hvor flere og flere producenter og et voksende antal Eplan-brugere (lige nu 47.000 brugere) er afhængige af. Begge parter har fordel af velforberedte data. På den måde kombinerer Eplan Data Portal to verdener - komponentproducenterne og deres brugere.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP