www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Netbiter gateway gør fjernstyring af produktionsudstyr nemmere

HMS Industrial Networks introducerer Netbiter EC350, som er en ny kommunikations-gateway, der gør det nemmere at monitorere og fjernstyre produktionsudstyr. Gateway’en har en forøget performance og bedre tilslutning, hvilket gør den ideel til fjernhåndtering og –konfigurering af generatorer, kølesystemer, UPS’er, vindturbiner eller andet udstyr i industrien.

Ny Netbiter gateway gør fjernstyring af produktionsudstyr nemmere
Bedre tilslutning
Netbiter EC350 er den første i en ny generation af Netbiter gateways. Den bliver tilsluttet til produktionsudstyr via Modbus (seriel eller ethernet), SNMP. EtherNet/IP eller I/O og sender data til den cloud-baserede Netbiter Argos-server via ethernet eller celleopbygget kommunikation.

3G-kommunikation
Mens tidligere generationer af Netbiter gateways har kommunikeret gennem GSM/GPRS, kan den ny Netbiter EC350 også kommunikere over 3G-netværk. Med 3G-kommunikation får man forbedret performance sammenlignet med GPRS og man får samtidig øget den geografiske dækning, fordi det er muligt at installere gateway’en der, hvor 3G er det eneste tilgængelige netværk. Med understøttelse fra fem forskellige 3G-bånd er Netbiter EC350 tilpasset det globale marked.

Sådan får man fjernadgang
Netbiter EC350 understøtter funktionaliteten ’Remote Access’. Det betyder, at brugere kan åbne en sikker forbindelse til udstyr og fjernkonfigurere eller anvende det fra hvilken som helst placering med standard softwareapplikationer. Fjernadgang giver en sikker datatunnel til udstyr, der er placeret et andet sted. For eksempel er det muligt at udføre debugging eller programmering af en PLC fra hvilken som helst placering ved at anvende den samme PLC-konfigureringssoftware som man plejer, hvis Netbiter er forbundet til PLC’en. Fjernadgang vil være på markedet fra Q1 2014.

”Netbiter er en af pionerløsningerne på markedet for fjernkontrol, og vi har brugt vores lange erfaring, da vi udviklede EC350’eren,” siger Product Line Manager, Remote Management i HMS Henrik Arleving.
”Med flere forbindelsesmuligheder og øget performance tager Netbiter helt sikkert føringen som en af de mest alsidige og stærke fjernstyringsløsninger på markedet.”

Tekniske forbedringer
Set fra et teknisk synspunkt har gateway’en cirka 20 gange mere processkraft end den forrige gateway og en udvidet hukkommelse med plads til op til 512 MB Flash og 1024 MB RAM. To helt adskilte ethernet interfaces (WAN og LAN) gør det muligt at skabe sikker kommunikation til fjerninstalleringen. En indbygget GPS-modtager gør gateway’en egnet som applikation til mobil flådehåndtering og det øgede antal analoge og digitale I/O’er tillader signaler og sensorer at blive forbundet direkte til Netbiter gateway’en. Seks status-LED’er giver desuden detaljeret diagnosticering.

Netbiter EC350 er på markedet fra HMS og distributører fra 18. november 2013.
Ny Netbiter gateway gør fjernstyring af produktionsudstyr nemmere

Netbiter EC350 kommunikationsgateway skaber kommunikation til fjerninstallering gennem ethernet eller celleopbyggede netværk til en cloud-baseret service, der hedder Netbiter Argos (som kan findes på http://www.netbiter.net)

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP