www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT USB-to-CAN V2 – det gode er nu blevet endnu bedre.

HMS sender en revideret version af den ekstremt succesfulde USB-to-CAN interface på markedet under IXXAT-brandet.

IXXAT USB-to-CAN V2 – det gode er nu blevet endnu bedre.
Den ny USB-to-CAN V2 interface tilbyder betydelige fordele for brugerne takket være kombinationen af eksisterende og nye features. For eksempel anvender USB-to-CAN V2 kraftig hardware og forbinder USB 2.0 med 480 Mbit/sek. Det giver et meget høj datagennemstrømning med minimum ventetid og med lavere energiforbrug, hvilket gør interfacen egnet til krævende applikationer med maksimum bus load og CAN bit rates op til 1 Mbit/sek – som for eksempel simuleringsapplikationer.

Fordelene ved den eksisterende USB-to-CAN er der stadig: en utrolig robusthed for langvarigt brug i et barskt miljø, nem at bruge til en lav pris.

Den nuværende version af den testede IXXAT VCI og IXXAT ECI drivere understøtter den ny USB-to-CAN V2 og tillader også drop-in brug i eksisterende applikationer uden ændring af softwaren – selv ikke, når man skifter mellem forskellige interface-typer. IXXAT API’er til CANopen og SAE J1939 understøtter også den ny USB-to-CAN V2-familie.

USB-to-CAN V2 kan fås i forskellige varianter med enten en eller to CAN interfaces baseret på ISO 11898-2. I USB-to-CAN V2 compact er CAN-forbindelsen implementeret som et sub-D9 plug eller alternativt som et RJ45-stik. Versionerne der har to CAN-interfaces forbindes via RJ45-stik. Adapterkabler til sub-D9 er inkluderet med enhederne. Andre muligheder er blandt andet galvanisk isolerede CAN interfaces, bulk-varianter og understøttelse af ISO 11898-3 low-speed CAN og LIN.

Med det ny husdesign kan kunden sætte sit præg og sit logo på det. En anden nyere variant er IXXAT USB-to-CAN V2 til at embedde, så den er designet uden hus men med et slot board og et tilpasset USB-kabel, som kan installeres i en computer.

Du kan finde mere information om den ny USB-to-CAN V2 på www.ixxat.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP