www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Løsninger til sikre applikationer baseret på IEC 61508

Med IXXAT Safe tilbyder HMS en produktfamilie under IXXAT-brandet, der hurtigt og billigt implementerer kommunikationsløsninger i industrielle automationsenheder.

Løsninger til sikre applikationer baseret på IEC 61508
HMS tilbyder med IXXAT Safe en omfattende portfolio af løsninger for sikker kommunikation i overensstemmelse med IEC 61508 – fra sikkerhedsprotokolsoftware til færdige sikkerheds-I/O-moduler til integration i kundeenheder. HMS’ udviklingsafdeling for sikkerhed hjælper også kunder med deres udvikling af sikkerhedsapplikationer og med certificering af slutprodukter, hvor HMS tilbyder kundespecifik udvikling som OEM-løsninger.

Nyheden i IXXAT Safe-programmet er IXXAT Safe T100, der er en komplet løsning til simple og hurtig integration af sikker I/O gennem en sikker kommunikationsprotokol. IXXAT Safe T100-modulet er integreret direkte ind i kundens produkt eller system – for eksempel ind i et svejsesystem, drives, terminaler og mange andre. Takket være den omfattende arkitektur med såvel sikkerhedshardware og –software som præcertificering af TÜV Rheinland, gøres udviklingen af enheder og systemer med sikker kommunikation langt mere simpel med IXXAT Safe T100.

Som resultat heraf kan brugeren se frem til betydelige besparelser i udviklingstid, omkostninger og risiko.

IXXAT Safe T100 anvender de velkendte Anybus CompactCom-moduler fra HMS som kommunikationsvej gennem det usikre netværk – her er sikker kommunikation implementeret gennem princippet: ’Den sorte kanal’.

Ud over den første version, der nu bliver lanceret - IXXAT Safe T100/PS til PROFIsafe på PROFINET, vil andre varianter snart blive lanceret som for eksempel CIP Safety på EtherNet/IP eller Functional Safety over
EtherCAT. Hvis der er særlige krav såsom formfaktor, konnektorer eller antallet af I/O’er, kan man ogaå implementere kundeversioner af IXXAT Safe T100.

IXXAT Safe inkluderer også protokolstakke til Functional Safety over EtherCAT (FSoE), CIP Safety på EtherNet/IP, CIP Safety på Sercos og openSAFETY.

Ligesom IXXAT Safe T100 er disse protokolstakke også præcertificerede af TÜV og tillader implementering af sikker kommunikation i passende hardware. Integration kan udføres af producenten af enheden, men HMS er klar til at hjælpe med implementering, porting og certificering. Fordelen for kunden ved at anvende en præcertificeret sikkerhedsprotokolstak er de besparelser i udviklingstid, omkostninger og risiko, det giver.

Find ud af mere om IXXAT Safe ved at besøge www.ixxat.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP