www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

CANopen enheder

Sådan forbindes CANopen-enheder til SIMATIC® S7-1200 PLC

CANopen enheder
CM CANopen-modulet fra HMS Industrial Networks hjælper brugere af SIMATIC S7-1200 PLC med at integrere CANopen-enheder ind i deres automationssystemer (som anvender TIA Portal®).

CM CANopen er et udvidet modul til SIMATIC S7-1200, der gør kommunikation mellem PLC og enheder på CANopen-netværket mulig. Produktet er udviklet af HMS Industrial Networks og er godkendt af Siemens AG, der er producenten af S7-1200.

Sådan virker det
CM CANopen kobles ind i S7-1200 og fungerer som en oversætter mellem nodes på et CANopen-netværk og S7-1200. Modulet passer mekanisk ind i en standard S7-1200-holder og kan konfigureres til at være både ’Master’ og ’Slave’. Det kræver ingen programmering at konfigurere kommunikationen mellem CANopen og PLC’en – ved hjælp af den medfølgende CM CANopen Configuration Studio software kan brugerne selv bestemmer, hvordan flowet af data skal være.

Det er muligt at koble tre CM CANopen-moduler på pr. PLC, og der kan forbindes 16 CANopen slave-nodes til hvert modul (hvert modul understøtter 256 bytes input og 256 bytes output).

Det er også muligt at supportere gennemsigtig CAN 2.0A håndtering af specialprotokol, og modulet er muligt at integrere i TIA Portal konfigurationssuites hardware-katalog.

“CM CANopen giver brugere af S7-1200 mulighed for at integrere CANopen-enheder i deres PLC-system og dermed give dem et bredere udvalg af automationsprodukter at vælge mellem, når de designer deres system,” siger Product Manager hos HMS Industrial Networks Mikael Mårtensen.
”Denne løsning vil give S7-1200-brugere stor værdi, fordi de kan bygge et mere effektivt automationssystem.”

CM CANopen kan fås fra oktober 2013 hos HMS slagskontorer og distributører.

[Billede:] CM CANopen fra HMS Industrial Networks gør det muligt for S7-1200 fra Siemens at kommunikere med enhver enhed i CANopen-nætværket.
SIMATIC S7-1200 og Siemens er Siemens AG’s varemærker.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP