www.industriogteknik.com
ProSoft Technology

Thomas Crone: Ny adm. direktør for ProSoft Technology® Inc.

ProSoft Technology Inc., der er et førende globalt industrielt kommunikationsselskab, er glad for at kunne meddele, at Thomas Crone har accepteret stillingen som adm. direktør og CEO med øjeblikkelig virkning.

Thomas Crone: Ny adm. direktør for ProSoft Technology® Inc.
”Vores søgen efter ProSoft næste koncernchef begyndte sidste forår, siger Gary Joke, bestyrelsesformand for ProSoft Technology. ”Med hjælp og vejledning af et højt kvalificeret søgeteam fra Korn/Ferry International, ledte vi efter en kandidat med erfaring og ekspertise fra førende globale virksomheder, i industriel automatiseringsteknologi, global salg og markedsføring samt generel forretningsledelse. Vigtigst var, at vi var på udkig efter en person, der ville være et perfekt match i forhold til ProSoft´s kultur. Tom passede til alle vore krav.”

Tom kommer med en bred vifte af kvalifikationer, som vil hjælpe med at føre ProSoft Teknology til det næste niveau. Han kommer fra et job som ledende vicepræsident og marketingdirektør hos Valin Coporation, der er en udbyder af proceskontrol og automatiseringsløsninger. Hos Valin var han ansvarlig for en amerikansk baseret global forretning i distribution med fem divisioner, 15 lokaliteter og 250 medarbejdere. Toms indsats hjalp virksomheden gennem organisk salgsvækst og flere opkøb, og ifølge Inc. Magazine var det en af de hurtigst voksende virksomheder i USA og ifølge Business Journal blandt de største og hurtigst voksende private virksomheder i Silicon Valley.

”Jeg har fulgt udviklingen i ProSoft Technology i nogen tid, og jeg er beæret over at blive bedt om at repræsentere dette stærke mærke af ekstraordinære produkter” siger Tom. ”En af de ting, der tiltrak mig hos ProSoft, var, at det er en virksomhed, der tænker globalt, men handler lokalt. Denne filosofi gør sig gældende i hele forretningen. Salg og support håndteres lokalt med de rigtige mennesker i kundens tidszone, og med medarbejdere, der taler kundens sprog. De andre egenskaber hos ProSoft, som jeg finder uimodståelig er ”kan gøre”, ”få det gjort” ”større end livet” holdningen, der er til stede i hele virksomheden. Jeg ser frem til at være en del af den dynamiske gruppe i mange år.”

Tom er flyttet til Bakersfield fra San Francisco Bay-området, og hans kone Nancy vil slutte sig til ham i løbet af de næste par måneder.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP