www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT Econ 100

En master-løsning til EtherCAT, CANopen og Powerlink, som er nem at tilpasse

IXXAT Econ 100
XXAT Econ 100 er en universel ARM-baseret platform med Linux styresystem som standard har fire ethernet-, to CAN- and to USB-porte.
Uanset om der er tale om en hyldevare eller en version, der er tilpasset specifikke kundeønsker, er IXXAT Econ 100 det rette valg til flere forskellige formål i forhold til ydelse, fleksibilitet og pris.

Særlige applikationsudviklingskit til IXXAT Econ 100 kan hjælpe med at implementere EtherCAT og CANopen master-applikationer eller Powerlink Managing Nodes. Disse kits indeholder en omfattende board support-pakke samt den tilhørende master-software-pakke og Linux styresystem, som er installeret på et SD-kort. I de inkluderede applikationsprøver er der også et passende IO-modul til aflevering og en detaljeret dokumentation, som hjælper udviklingen i gang nemt og hurtigt.

Man får EtherCAT Master-funktionen igennem den afprøvede protocol fra EtherCAT Master Class A- og B-enheder. Et særligt optimeret link layer tillader IXXAT Econ 100 at operere med cyklustider på mindre end 1 ms.
CANopen-implementeringen er baseret på CANopen master/slave-software fra IXXAT, der får Econ 100 til at agere som en multikanal CANopen-controller.

Powerlink er blevet implementeret igennem IXXAT POWERLINK-master/slave software. På grund af den integrerede hub-logik understøtter den styrende knudeimplementering også den almindelige Powerlink-typologi.
Redundansfunktioner - som redunans-master eller linjeredundans – gør IXXAT Econ 100 i stand til at operere som en Powerlink kommunikationsløsning.

Ved at kombinere de forskellige master software-pakker kan man også nemt implementere kraftige controllere til heterogene systemer med CANopen, EtherCAT eller Powerlink. Her er IXXAT Econ 100’s typiske driftområder kundespecifikke applikationer og gateway-løsninger, hvor IXXAT Econ 100 fungerer som ’master’ i et netværk og ’slave’ i et højerestående netværk.
Særligt interessant er den høje grad af fleksibilitet, man får, ved at anvende IXXAT Econ 100. Fleksibiliteten opnås gennem en unik kombination af udvidelsesinterfaces, FPGA, software og services.

Udover interfaces i basisversionen kan man nemt og hurtigt koble kundetilpassede interfaces eller forøgelser (såsom digital og analog IOs, DVI output) via udvidelsesåbninger og en integreret FPGA. Dette gør IXXAT Econ 100 til en perfekt enhed til tilpassede løsninger.

Under udviklingen af IXXAT Econ 100 er der især blevet fokuseret på kravene til forskellige anvendelser. Det har resulteret i, at enheden har et udvidet temperaturvidde fra -40° C til + 70° C – på trods af et ventilatorløst design.

Den anvendte CPU er en dual core Cortex A9. Den interne RAM-hukommelse har en standardstørrelse på 256 MB og kan udvides op til 1 GB. Styresystem og programmer lagres i en flash-hukommelse på et SD-kort.

IXXAT Econ 100 findes både i en version inde i et robust metalhus og som et board-level produkt, der kan integreres i eksisterende kundeapplikationer for at spare plads. IXXAT kan også hurtigt og til økonomipriser levere OEM-versioner inklusiv hardware- og softwaretilpasninger, hvis det ønskes.

For mere information om IXXAT Econ 100, kan du besøge IXXAT’s hjemmeside www.ixxat.com/econ
IXXAT Econ 100

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP