www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT CAN repeatere fjerner forbindelsesomkostninger og øger systempålideligheden.

HMS Industrial Networkslancerer en række CAN repeatere under IXXAT-brandet. Disse velafprøvede produkter gør sammenføjning af to eller flere CAN-netværk mulig samtidig med, at de sørger for galvanisk isolering og eliminerer elektromagnetiske forstyrrelser (EMI).

IXXAT CAN repeatere fjerner forbindelsesomkostninger og øger systempålideligheden.
HMS har for nyligt opkøbt IXXAT og dermed CAN repetere, der gør det muligt for maskinbyggere og systemintegratorer at anvende udvidede CAN-topologier som træ- eller stjernetopologier. Desuden beskytter den indbyggede galvaniserede isolering mod overspænding, og enhedernes anti-støj-kredsløb eliminerer elektromagnetiske forstyrrelser.

IXXAT repeatere er især udviklet til et industrielt miljø ved at møde høje krav til robusthed, temperaturforskelle og sikkerhed.

Sådan virker det
Med en repeater kan man bygge uafhængige elektriske segmenter, som kan afsluttes optimalt i forhold til signaler. Repeateren øger systempålideligheden væsentligt, dels fordi det øger signalkvaliteten, dels fordi man kan isolere funktionsfejl, mens resten af CAN-systemet er fuldt operationelt.

Derudover opdager en indbygget overvågningsfunktion CAN-linjer, der ikke fungerer optimalt. Disse linjer bliver automatisk slået fra, så resten af netværket kan køre videre på normal vis.
Når fejlen er blevet rettet, bliver det afkoblede segment automatisk koblet på netværket igen.
Alt afhængig af typen af repeater bliver CAN-linjerne indbyrdes beskyttet og beskyttet mod strømforsyningen op til 4kV.

En indbygget CAN bus choke yder beskyttelse mod peaks og anti-støj-kredsløbet hjælper mod EMI-effekter såsom kraftig støj på CAN-bus’en.

Bredere ud på markedet
“IXXAT CAN repeatere er baseret på afprøvet teknologi, og vi mener, det er tid til at tilbyde dem til et bredere international marked,” siger marketingdirektør for IXXAT i HMS Thomas Waggershauser.

”IXXAT CAN repeatere har hjulpet brugere til udvidede topologier og forbedret styrke af CAN-netværk siden 1992, hvor IXXAT præsenterede verdens første CAN repeater. Brugerne går fra dem, der ønsker at reducere ledningsføringen på deres CAN-netværk til dem, der har brug for galvaniseret isolering af CAN-ledninger og genopbygge CAN-signaler. Et almindeligt eksempel er vindturbiner med optiske fibre i bladene. CAN repeaterne bliver brugt som isolering i tilfælde af lynnedslag og til at forny signaler til brug for kontaktringe, som kun kræver lidt vedligeholdelse. CAN repeatere er et godt værktøj for enhver systemintegrator eller maskinbygger, der arbejder med CAN, fordi det reducerer ledningsføringen væsentligt og øger pålideligheden ved systemet.”

IXXAT CAN repeatere fås i flere forskellige varianter til både kobber- og fiberledninger.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP