www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan og Siemens er gået sammen om at levere PLM-løsning

Siden midten af april har Eplan været Siemens officielle partner i forhold til PLM-løsninger. Målet med partnerskabet er at kunne tilbyde en grænseflade mellem to af de førende systemer på markedet, Eplan og Teamcenter. Integrationen mellem de to systemer lukker et smuthul i PLM-processen: At Eplan-platformens konfigurationsdata nu kan blive behandlet i Teamcenter. Virksomheder inden for forskellige brancher kan især få fordel af partnerskabet i forbindelse med en løbende produktudviklingsproces.

Eplan og Siemens er gået sammen om at levere PLM-løsning
Maximilian Brandl: »Den ny Teamcenter-integration åbner en masse døre for os i det voksende marked af PLM-løsninger,» siger formand for direktionen i Eplan Maximilian Brandl.

Løsningsleverandøren Eplan er nu blevet officiel Siemens PLM løsningspartner. Som en del af partnerskabet har virksomhederne udviklet en sofistikeret fremtidssikret integration af Eplan-platformen med Teamcenterets PLM-miljø. Formand for direktionen i Eplan Maximilian Brandl er tilfreds med udviklingen.»Helt i tråd med partnerprogrammet har Eplan og Siemens Industry Software GmbH & Co. KG sammen bevist sine styrker, og vores fælles kunder kan få store fordele ud af partnerskabet,» siger han.Senior vicepræsident og administrerende direktør i Siemens Industry Software GmbH & Co. KG Urban August er enig i, at hans kunder vil opnå mange fordele. »Integrationen giver vores kunder mulighed for at styrke tværfagligt samarbejde og anvende Teamcenter som gennemgående platform for alle, der er involveret i produktets livscyklus,» siger han.
 
Flere forbundne systemer
Elektronikdesign bliver anset som et vigtigt element af produktudviklingen. Eplan har udviklet et universelt modul for at integrere Eplan ind i PLM-systemerne. Dermed bliver elektronikudviklingen en del af den digitale produktmodel, og det giver virksomhederne omfattende mulighed for at styre alle disciplinerne inden for produktets livscyklus.
 
Den integrerede arbejdsmetode øger altså ikke kun datasikkerheden i produktudviklingen, men også gennem hele produktets livscyklus. På baggrund af den omfattende mængde gennemgående data kan områder som vedligeholdelse og reparation få optimal support, hvilket kan aflæses direkte i en økonomisk besparelse og mindre tidsforbrug.
 
Gennemsigtighed er en anden fordel. Der er direkte adgang til den fulde digitale produktmodel, og selv hvis udviklingsprocessen er lagt ud til forskellige lande, er den permanente dataudveksling sikret, og det sikrer i sidste ende pålidelighed og kvalitet i hele produktudviklingsprocessen. 
 
Eplan og Siemens er gået sammen om at levere PLM-løsning

Urban August: »Integrationen giver vores kunder mulighed for at styrke tværfagligt samarbejde og anvende Teamcenter som gennemgående platform for alle, der er involverede i produktets livscyklus,» forklarer senior vicepræsident og administrerende direktør i Siemens Industry Software GmbH & Co. KG Urban August.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP