www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Produkt-inovationspris til HMS.

Anybus NP40 netværksprocessor fra HMS bedømt bedst i klassen af Frost & Sullivan

Produkt-inovationspris til HMS.

Den uafhængige analysevirksomhed Frost & Sullivan har givet ”2013 European Industrial Communication Processors New Product Innovation Award” til HMS Industrial Networks for produktet NP40 netværksproccessor, som betegnes som den bedste i klassen i en global sammenligning.
Høj funktionalitet, fleksibilitet og nem integration er nogle af de funktioner, som forskergruppen hos Frost & Sullivan har bedømt ud fra.


Anybus NP40 er den nye netværksprocessor fra HMS Industrial Networks, og kernekomponent i kommende Anybus CompactCom 40-serier. Anybus en linje af kommunikationsinterfacen i chip, brik eller modulformater, som er indlejret i industrielle enheder til at muliggøre kommunikation med et industrielt netværk.

Aktivering af multi-netværkstilslutning til krævende industrielle applikationer.
Anybus CompactCom 40-serien, baseret på Anybus NP40 netværksprocessoren, understøtter alle større industrielle netværk, men er specielt velegnet til high-end industrielt Ethernet og fieldbus-applikationer.

Fordi NP40 processoren i praksis tilbyder ”nul forsinkelse” mellem enheden og netværket, er 40-serien ideel til højtydende applikationer med hurtige netværk indeholdende cyklus og synkroniseringskrav såsom servo-drev-systemer.

Anybus NP 40 processor gør livet lettere for fabrikanter af udstyr, der kan bruge den samme CompactCom hardware til at understøtte flere netværk. For eksempel er det muligt at installere CompactCom 40-seriens Ethernet hardware i en industriel enhed, og blot downloade færdiglavede firmvarer til at oprette forbindelse til det ønskede netværk (for eksempel EtherNet/IP, PROFINET IRT eller Modbus-TCP).

9.4 af 10
Efter en grundig benchmark af de tilgængelige industrielle kommunikationsprocessorer på markedet, har Frost & Sullivan anset Anybus NP40 for at være den bedst tilgængelige kommunikationsprocessor. De vigtigste kriterier, der anvendtes i benchmarken var:

  • Innovativ Element af produktet
  • Udnyttelse af førende teknologier
  • Værditilvækstfunktioner/fordele
  • Øget kunde ROI
  • Kunders Erhvervelse / Gennembrud Potentiale

Hvert af de fem kriterier blev vurderet på en skala fra 1-10, og Anybus NP40 nåede en gennemsnitlig score på 9.4, mens den nærmeste konkurrent nåede 6.6.

Frost & Sullivans researchanalytiker Emil Lazarski siger:
”Funktioner, såsom et innovativt design og høj funktionalitet kombineret med evnen til at understøtte forskellige industrielle netværk i en brugervenlig og omkostningseffektiv gør disse chips meget attraktiv for forskellige slutbrugere som udstyrsproducenter, der vil have mulighed for at tilbyde universelle kommunikationsgrænseflader til deres kunder. Hertil kommer, sammenlignet med konkurrerende alternativer, at alle løsninger baseret på NP40 kan opnå et meget integreret design og være mere kompakt. Dette er til gavn for kunderne, fordi de nemt kan integrere HMS Industrial Networks løsning ind i deres endelige produkt med et minimalt fysisk fodaftryk.”

”Vi er meget stolte over at modtage denne pris,” siger Christian Bergdahl, marketingchef for produkter hos HMS Industrial Networks. ”Vi har arbejdet med industrielt netværk i lang tid, og Anybus NP40 har indarbejdet denne erfaring i en meget kompetent processor. Denne pris understreger, at vi er på rette spor med vores teknologi, og at vi har den bedste løsning på markedet.

Produkt-inovationspris til HMS.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP