www.industriogteknik.com
BRADY

Undgå ulykker med visual tagging

Brug af fejlbehæftet eller slidt udstyr kan have dramatiske konsekvenser inden for priskritiske brancher som bygge- og anlæg, produktion og viderebearbejdelse, transport eller kemi. Regelmæssige undersøgelser anvendes for at undgå ulykker, der skyldes brug af fejlbehæftet udstyr. Brady tilbyder nu praktiske Visual Tagging Solutions, så inspektionshistorikken for en lang række værktøjer og udstyr kan kommunikeres til andre.

Undgå ulykker med visual tagging
Her har det betydning
Selv hvis der gennemføres regelmæssige undersøgelser, kan dine kolleger være fristet til at antage at hvert stykke udstyr, de kan få fat i, er klar til brug. Den slags antagelser kan have alvorlige skader eller endog døden til følge. De kan nemt undgås ved at holde styr på undersøgelsesdatoer og -resultater for jeres udstyr. Med Bradys Visual Tagging Solutions ser dine kolleger straks de nødvendige oplysninger på dét udstyr, de ønsker at bruge og får de informationer, de har brug for, hvor og når det er vigtigt. Et Brady Visual Tagging-produkt har en solid holder og et udskifteligt indstik. Holderen tilpasses dét udstyr, det skal sidde på, så den ikke påvirker brugen. Med indstikket kan alle følge udstyrets undersøgelsessti frem til den sidste undersøgelsesdato. Indstikket fjernes, hvis udstyret ikke klarer undersøgelsen. En tom holder er et signal for at udstyret ikke må bruges.

Bredt udbud af produkter
Der er blevet udviklet dedikerede, solide holdere til brug i køretøjer, såsom gaffeltrucks eller mobile platforme, til elektrisk udstyr, anlæg og maskiner, til stilladser, mobile tårne, stiger og sikkerhedsseler, kemiske farer, udgravninger og lukkede rum samt forskellige processer og isoleringer. Ved hver af disse anvendelser kommunikerer holderen enten et bestemt budskab, eller den er blevet udviklet til at være meget synlig på det pågældende udstyr uden af være i vejen.  

International genkendelighed
Alle sikkerhedsoplysninger findes på ét skilt, der indeholder klare advarsler, pligter, der skal opfyldes og plads til skriftlige beskeder. Hver holder og indstik bruger internationalt genkendelige måder at kommunikere den seneste undersøgelsesstatus på. Grøn betyder at brug af udstyret er sikker, sort tekst på gul baggrund er en advarsel, rød tekst på hvid viser dine kolleger at brug af udstyret er forbudt

Forretningsorienteret
I dag fås alle produkter fra Brady Visual Tagging på 10 sprog: engelsk, fransk, tysk, russisk, hollandsk, dansk, svensk, norsk, finsk og tyrkisk. Andre sprog kan fås efter kundens ønske. Brady tilbyder endnu flere muligheder for tilpasning, inkl. fuldt brugerdefineret størrelse & form, viste data, design- og påsætningsmuligheder.  

Flere oplysninger fås på www.bradyeurope.com/visualtagging.
 
Undgå ulykker med visual tagging
Undgå ulykker med visual tagging

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP