www.industriogteknik.com
EATON NORWAY

Eatons alsidige guide til skibsbygningssikkerhed, pålidelighed og effektivitet på NOR Shipping 2013

Den alsidige fabrikant til industrien, Eaton, vil være at finde på Nor-Shipping, en udstilling og konference for den maritime sektor, der findes sted fra den 4. til den 7. juni i Oslo, Norge. På stand T02-02 præsenterer Eaton sin brede vifte af systemer og produktløsninger til marine- og offshore-industrien. De besøgende kan på standen overvære en demonstration af selskabets ekspertise i at fremstille pålidelige, højtydende energidistributionssystemer og UPS-systemer samt automatiseringsløsninger, der skaber sikre og behagelige sørejser.

Eatons alsidige guide til skibsbygningssikkerhed, pålidelighed og effektivitet på NOR Shipping 2013
Med den stigende efterspørgsel efter nyskabende teknologier, mere kompleks elektronik og efterspørgsel efter kraftig strømforsyning om bord stiger også kravene til driftssikkerhed, holdbarhed og sikkerhed inden for marine- og offshore-industrien. Eaton tilbyder udstyr inden for afbrydere, distribution, beskyttelse, måling og styring af elektrisk energi, der tilgodeser disse krav. 

En kernekompetence hos Eaton inden for marineapplikationer er strømforsyningskvalitet. Takket være over 50 års erfaring inden for design, produktion og levering af avancerede marine-UPS'er til krydstogtskibe, færger, isbrydere, LNG-tankere, kabelskibe, opmudringsfartøjer og olieplatforme er Eaton førende på verdensmarkedet på dette område. Det omfattende udvalg inkluderer enheder, der beskytter sikkerheds- og sejlrelaterede systemer, kommercielle applikationer i krydstogtskibe, specielle systemer om bord på fartøjer samt UPS'er, der garanterer problemfri drift af driftsøkonomiske systemer ombord. Foruden sine marinegodkendte små (0-3 kVA), mellemstore (8-160 kVA-) og store UPS systemer (225-1,100 kVA) tilbyder Eaton udbyggende strømforsyningsløsninger med software og tilslutningsprodukter. 
 
En anden teknologisk perle på messen i Oslo bliver Power Xpert UX, en del af selskabets gennemprøvede serie inden for mellemspændings koblingsanlæg, som nylig er tildelt certifikat fra Lloyd's (General Design Appraisal (GDA). Eatons primære og sekundære koblingsanlæg er ideelle til marineindustrien, fordi enhederne er fri for svovlhexafluorid (SF6). Følgeligt opfylder enhederne behovet for højtydende og miljøvenlig teknologi om bord, idet der ikke er nogen risiko for, at der udløses giftige gasarter i fartøjet. 
 
"Eaton har 100 års ekspertise inden for strømforsyningsstyring og årtiers erfaring inden for marineindustrien til at øge sikkerheden, pålideligheden og effektiviteten inden for elektricitet i skibsbygningsindustrien," siger Oscar Rivella, afdelingschef for marine & offshore, Eaton. "Denne industrigren er i særlig fokus hos Eaton, og NOR Shipping er en vigtig platform for os til at styrke vores forbindelser på det europæiske skibsbygningsmarked. Vi glæder os til at være med og demonstrere vores løsninger på udstillingen."
 
Besøgende på NOR-Shipping i Oslo kan få mere viden om vores selskabs brede udvalg af produkter og løsninger, samt om Eatons globale servicenetværk, der omfatter over 1.200 professionelle og udvalgte autoriserede partnere over hele verden.
 
I kraft af overtagelsen af Cooper Industries i slutningen af 2012 vil Eaton også være repræsenteret i Norge via Cooper Hernis, en førende producent på verdensmarkedet inden for avancerede kamera-baserede overvågningssystemer, og de præsenterer deres TV-overvågningsløsninger på stand C01-31g. 
Flere informationer: www.eaton.eu 
 
Eatons alsidige guide til skibsbygningssikkerhed, pålidelighed og effektivitet på NOR Shipping 2013

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP