www.industriogteknik.com
Regloplas

De første spadestik til den nye Regloplas bygning

Regloplas AG holder sig til den afstukne vej for sin fremtid og gør sin fremtidige teknologi til en realitet

De første spadestik til den nye Regloplas bygning

Citat fra Christian Eckert, administrerende direktør: ”Med denne banebrydende ceremoni bliver vores planlagte, intelligente fabrik nu til virkelighed.”


Regloplas AG, der er en international, førende leverandør af kontrolenheder til temperaturregulering til fremstillingsvirksomheder, har offentliggjort en sundt regnskab for sidste år, samt en stadig stigende efterspørgsel efter deres produkter. Derfor står forskellige afdelinger, som for eksempel produktion og logistik, overfor en katastrofe når det gælder plads.

Skal Regloplas AG fortsætte med at konkurrere på verdensmarkedet, må virksomheden udvide hurtigst muligt. Den planlagte, nye bygning indeholder 6 etager, hver med et areal på 2.500 m2. Konstruktionsprojektet udmærker sig ved sin energieffektivitet og bæredygtighed og med mere miljøvenligt design af processerne. Det er planen at bruge hele tagarealet til solceller for at producere så meget som muligt af energibehovet lokalt til fremstillingsprocesserne.

Medarbejderne hos Regloplas kan forvente et opsigtsvækkende, moderne og åbent arbejdsmiljø. Integreringen af digitaliserede processer vil give større effektivitet i fabrikationen. Målet bliver en realitet med den nyeste intelligente fabrik.

Med den banebrydende ceremoni sætter ledelsen en klar linie for – selv i disse Corona tider – at fortsætte sine planer for fremtiden. Vi forlader vor nuværende lokalitet på Flurhofstrasse til fordel for en større og helt nytænkt fabrik i Spühlstrasse i St. Gallen. Byggeriet er allerede påbegyndt. Afslutningen af den endelige konstruktionsfase er planlagt til begyndelsen af 2022.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP