www.industriogteknik.com
EPLAN

Ny iPhone og iPad App til Eplan Data Portal

Vælge komponenter direkte fra maskinen i tilfælde af fejl eller krav om vedligeholdelse? Det kan man gøre med den nye Eplan Data Portal app, som er tilgængelig på to sprog fra iTunes Store. Det giver brugerne mulighed for at få adgang til over 230.000 komponenter i portalen, og derved søge og udvælge mobile enheder og komponenter. Den intelligente varekurv overfører de indsamlede data i det oprindelige Eplan-projekt, hvis kunden har en software servicekontrakt.

Ny iPhone og iPad App til Eplan Data Portal
Billedtekst 1: Eplan Data Portal App.

Mobile applikationer til iPads og smartphones er på mode - og produktionen bliver hele tiden mere og mere fleksibel.  Eplan har udviklet en gratis dataportal app til iPhone og iPad, som blev præsenteret på Hannover Messen. Det er muligt for brugerne at vælge komponenter fra en mobilbase direkte ved maskine eller anlægget. Omfattende filtermuligheder gør, at det er hurtigere og lettere at finde den rigtige komponent til service eller vedligeholdelse. Komponenter kan vælges direkte i app'en 'on-site', når der er tale om udskiftning. Hvis en producent har fjernet komponenten fra området, kan en ny komponent findes hurtigt og nemt. Når den er klar i kurven, kan det overføres direkte til projektet på kontoret. Det sikrer, at dokumentationen afspejler maskinens ´som bygget´ status, og alt passer logisk sammen. Anlægget og projektdokumentationen udføres konsekvent og problemfrit.
 


Konfiguration med ekstra komfort
De delte data giver en betydelig merværdi selv på konfigurationsniveauet: Lige så vel som kommercielle oplysninger, giver Eplan Data Portalen også logiske informationer, f. eks. tavle-makroer eller 3D-makoer i forbindelse med tavlekonstruktion. En af de reelle fordele for app-brugeren er 3D datafremvisningen. Nu kan komponenter ses fra alle sider ved at bruge fingerspids kontrolelementer på en touch-screen.
Hardware ingeniøren får visuel support til placering komponenter i tavlen.. Det sikrer meget effektiv konfiguration i ingeniør-processen og ekstra bonus i form af brugervenlighed.
 
Fordele for producenter
Den nye app giver også nogle muligheder for komponentleverandører. Salgsmedarbejdere kan få direkte adgang til komponentdata og fremhæve potentialet i integrationen for deres kunder. Rigtige komponenter med integreret projektdata såsom ordrer-information, grafisk præsentation og mere detaljerede oplysninger i det konventionelle eplan-format betyder en reel merværdi for alle involverede. Det er et enestående salgsargument for producenter, og brugere kan drage fordel af en høj kvalitet i tekniske data.
 
Eplan & Apps –historien fortsætter
Eplan præsenterede sine første mobile applikationer for to år siden. En info app og en eplanet app til sit in-house kundemagasin er allerede tilgængelig på to sprog for Apple og Android, og specialisterne i Tyskland udvikler stadig andre. Brugerne kan se frem til en kommende teknisk udvikling i »mobile applikation» sektoren.
 
Mere information på direkte link: www.eplan.de/app

Ny iPhone og iPad App til Eplan Data Portal

Billede 2:
 Mobile komponent- og enhedsdata fra forskellige producenter kan vælges og derefter overført til projektet ved hjælp af Eplan Data Portal app.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP