www.industriogteknik.com
BRADY

BBP85™ skilte- og labelprinter til store formater og multifarveprint

Ny industriprinter med enkel betjening, multifarvetryk og en printbredde på op til 254 mm.

BBP85™ skilte- og labelprinter til store formater og multifarveprint
Brady præsenterer BBP™85 skilte- og labelprinteren med et helt nyt megaformat og termisk multifarveoverførsel. BBP™85 printeren har en usædvanlig letbetjent brugerflade med touchskærm og kan printe flerfarvede skilte og labels i store formater. BBP™85 skilte- og labelprinteren tilbyder, kombineret med Brady-materialer, der er holdbare under krævende indendørs forhold og op til 10 år udendørs, den optimale løsning til in-house print, sikkerhed for individuelle behov og anlægsidentifikation.
 
Stor ydelse, minimal anstrengelse
Med flerfarvet print op til 254 mm bredt og 5 m langt lægges der mærke til din kommunikation, selv når den anbringes på store installationer eller i et stort område. Med BBP™85 har alle medlemmerne i teamet muligheden for at skabe effektive, flerfarvede skilte og labels, når som helst og hvor som helst der er brug for dem på hele anlægget. "Kunderne kan fremstille deres egne store visuelle effekter på deres anlæg på blot et par minutter," siger Hilde De Swerdt, Bradys produktchef for printsystemer. "Enhver i dit team kan gå hen til denne printer og fremstille skilte og labels uden at have ret meget eller nogen træning overhovedet."
 
Den nye printer leveres med Brady’s hurtigste og letteste betjeningssystem til dato. Med touchskærm er fremstillingen af labels hurtig, enkel og let tilgængelig. BBP™85 er forprogrammeret med praktiske applikationer til at skabe almindelige visuelle effekter, så som røropmærkning, CLP/GHS-labels og kemiskilte. (CLP: Classification, Labelling, and Packing - GHS: Globally Harmonised System)
 
Flot flerfarvet print
BBP™85'en kan printe op til 4 farver på én enkelt label, hvilket er medvirkende til at tiltrække opmærksomhed og bidrage til at øge sikkerhed og produktivitet.
 
BBP™85 printeren tilbyder også en bred vifte af avancerede design- og printmuligheder. Den har over 300 indbyggede symboler, hundredvis af piktogrammer, tre stregkodesymbologier og 11 brugersprog. Den har en praktisk USB-port til at dele og uploade filer samt en ethernetport, så det er let at komme på nettet. Brugerne kan importere deres egne filer, logoer og standardskrifttyper eller slutte printeren til en pc, så der opnås endnu mere designfleksibilitet ved brug af Brady’s MarkWareTM Facility Identification Software.
 
Materialer i verdensklasse
Som følge af Brady’s indsats for at udvilke materialer med høj ydeevne, tilbydes BBP™85-printeren med en bred vifte af materialer af høj kvalitet. Disse materialer er førende i branchen på holdbarhed og med et aggressivt klæbemiddel, der klæber på næsten enhver type overflade - indendørs såvel som udendørs. BBP™85 skilte- og labelprinteren kan printe på vinyl, polyester, selvlysende, reflekterende og andre specielle materialer. Fortrykte skilteoverskrifter er også tilgængelige som hjælp til brugerne til endnu hurtigere at kunne designe og printe almindelige visuelle effekter om sikkerhed, anlæg og overholdelse af bestemmelser, m.m. Disse visuelle effekter kan let klæbes på blanke skilte til fremstilling af et individuelt skilt på få minutter.
 
Mere information:
Ønsker du mere information om den nye BBP™85 skilte- og labelprinter, kan du gå ind på www.bradyeurope.com/bbp85. Ønsker du mere information om Bradys komplette produktprogram og tilbud, kan du gå ind på www.bradyeurope.com eller www.bradynordic.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP