www.industriogteknik.com
Baumer

Baumer CombiView: Opnå perfekt overblik over processen gennem visuel indikation af status og alarmer

Med den nye CombiSerie tilbyder Baumer en visuel indikation af status og alarmer som kan skræddersyes til brugerens behov. Måleinstrumenterne med fleksible programbare display ser lette at håndtere, og de giver nye praktiske muligheder for procesovervågning. Med CombiPress tryktransmitteren og CombiTemp temperaturmåleren har Baumer introduceret de første to produkter i denne serie, som kan konfigureres via et CombiView display.

Baumer CombiView: Opnå perfekt overblik over processen gennem visuel indikation af status og alarmer
Baumers CombiView display giver et nyttigt overblik over den aktuelle status for de enkelte processer direkte på stedet. Da displayet ved et enketlt blik indikerer om de forudinstillede værdier er overskredet og der kræves øjeblikkelig indgriben behøver måleværdierne ikke først at blive analyseret.

Princippet bag Baumers CombiView er i praksis det samme som et trafiklys. Et klart signal angiver, om der er behov for handling. Baggrundsfarven »rød» kan f.eks. anvendes til værdier, der kræver en hurtig indgriben. En grøn baggrund kunne signalere at alt er i orden. Et enkelt blik er alt hvad du behøver for at se om alt er i orden. Brugeren kan selv vælge og indstille de værdier som han ønsker en visuel status på.

Displayets visning kan også tilpasses til den enkeltes behov eller til den pågældende applikation. Det er muligt at vælge digital eller analog visning, f. eks. som en skala med viser, søjlediagram eller visning af tank. Da displayet kan drejes om to akser op til 360° og har en diameter på 80 mm. er det synligt på lang afstand.

Billedtekst: Baumer CombiView; samme princip som et trafiklys. Baggrundsfarven »rød» angiver måleværdier, der kræver hurtig indgriben.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP