www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus NP40.

Ny teknologi fra HMS giver adgang til netværket for højtydende applikationer

Anybus NP40.
Anybus® NP40™ er en ny netværksprocessor fra HMS Industrial Networks, der håndterer kommu¬nikation mellem en industriel enhed og ethvert industrielt netværk. Den nye processor er kernen i HMS Anybus CompactCom™ 40-serien i chip, brick og modul-formater. Den er designet til krævende applikationer, især rettet mod real-time industriel Ethernet.

Fleksibilitet: En hardware platform til ethvert netværk
NP40 understøtter alle større industrielle Ethernet og Fieldbusnetværk. Det betyder, at en enkelt hardware platform kan understøtte forskellige netværk ved bare at downloade ny firmware. Derfor er det ikke nødven¬digt at starte et udviklingsprojekt for hvert nyt netværk. Den nye teknologi gør livet lettere for producenter af udstyr, fordi de kan installere en kommunikationsinterface i et produkt, og derefter blot downloade den firmware, de har brug for, før de sender deres produkter ud til slutkunden.

Ydelse: Til krævende applikationer –aktiveringsbevægelse og synkronisering
NP40 giver meget lav latent, ned til nogle få mikrosekunder. Den praktiske mulighed for ”nul forsinkelse” mellem netværket og værten API gør det muligt at støtte højtydende applikationer, som kræver synkronise¬ring eller bevægelsesprofiler.

”Hvad vi har set i de seneste par år er, at industrielle Ethernet nu kræver mere ydelse og en ny arkitektur,” siger Jörgen Palmhager, Chief Operating Officer hos HMS ”De nye industrielle Ethernet-netværk bliver mere og mere specialiseret, hvilket kræver en masse fra en netværksprocessor til at håndtere ”oversættel¬sen” mellem forskellige netværk og protokoller. I NP40 kombinerer HMS en kraftfuld ARM Cortex M3-kerne med FPGA stof på den samme chip, der tillader både hurtig dataoverførsel og real-time synkronisering i hardware/FPGA. NP40-teknologien giver brugerne det bedste fra begge verdener. De får hastighed og præ¬cision, de har brug for, til krævende applikationer, og fleksibiliteten til at tilpasse forskellige netværk ved blot at downloade en ny firmware. Løsningen er baseret på Microsemi SmartFusion teknologi, men integre¬rer HMS unikke blokke ligesom vores RTA™ (Real Time Accelerator) til industriel kommunikation.”


Inde i NP40
Anybus NP40 er en enkel chip netværksprocessor, der indeholder en højtydende ARM-kerne og en FPGA (Field-Programmable Gate Array). ARM-kernen kører protokollen og applikationerne, mens FPGA bruges til at gennemføre de forskellige real-time Ethernet interfaces. En real-time switch er integreret i FPGA, hvil¬ket understøtter synkrone cykliske budskaber i real-time netværk som PROFINET IRT, Powerlink, Ether¬CAT og Sercos III. Fordi netværksprocessoren er flash-baseret, kan den re-programmeres til flere forskellige industrielle Ethernet-netværk.

NP40 er bygget på teknologi fra Microsemi Inc., og arkitekturen er designet til at kombinere ydeevne, lav strømforbrug og fleksibilitet i en enkel chip design.

Tilgængelighed
NP40 fremdriver allerede netværksforbindelsen for industrielle enheder i pilotprojekter. Netværksprocesso¬ren vil blive præsenteret på forskellige udstillinger som SPS/IPC/Drives i Tyskland og Rockwell Automation Fair i USA. Den bredere frigivelse af netværksprocessoren, som er en del af Anybus indlejrede løsninger, vil sake i løbet af 2013.

NP40, i kombination med Anybus protokol og applikationssoftware, udgør Anybus CompactCom løsningen – en færdigløsning for netværkstilslutning baseret på en enkel chip.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP