www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Fjernadministration med Eaton’s UPS system giver en rigtig god nødstrømsløsning

Datacentraler, banker, hospitaler og supermarkeder har brug for en konstant adgang til kraft. Ved at im-plementere en Uninterruptible Power Supply (UPS) kan disse virksomheder være sikre på, at de altid har en umiddelbar back-up, hvis den oprindelige strømforsyning skulle svigte. Men hvordan kan man være sikker på, at back-up forsyningen altid er i drift uden fysisk at kontrollere den hver dag? Det har Eaton fundet løsningen på ved at bruge Netbiter fjernbetjening fra HMS Industrial Networks. Det giver Eation adgang til real-time data i forbindelse med enhver UPS, hvorved der opnås hurtigere service og reducering af rejser.

Fjernadministration med Eaton´s UPS system giver en rigtig god nødstrømsløsning
-Konstant kontrol af vores UPS-systemer er afgørende for os, og vi følte, at der var tid til at finde en samlet løsning til fjernbetjening i hele organisationen, siger Fabio Mazza, EMEA Service Product Manager hos Ea¬ton Quality Division.
-Vores service-teams i Belgien og Luxemburg havde brugt Netbiter i nogen tid, og da vi begyndte at sam-menligne de forskellige fjernbetjeningsløsninger, vi havde brug for i Eaton, fandt vi, at Netbiter var den mest pålidelige og holdbare løsning, fortsætter Fabio Mazza.

Eaton´s løsning
Eaton har besluttet at pakke Netbiter-løsningen og tilbyde denne til deres kunder som en service kaldet ”Eaton SmartQmmunicator”. En Netbiter gateway er knyttet til UPS med Eatons egen properitære UPS kommunikationskontrol. Den sender via Ethernet eller GSM/GPRS til Netbiter Argos datacenter.
Gennem Netbiter Argos web-interface har Eaton´s service-team og slutkunderne adgang til alle UPS-para¬metre Denne information giver serviceteknikere en meget god idé om, hvad man skal kigge efter, når kun¬derne besøges
-Den største fordel er kontrollen. Kunder, der har en bestemt Service Level Agreement, der siger, at vi skal være på stedet inden for 4 timer, hvis der sker noget, vil ofte have en tekniker på stedet, kort efter anmel¬delsen. Fordi vi kan logge på Netbiter Argos og starte fejlfinding via fjernadgang med det samme, kan vi hurtigt løse problemerne og kun gå til web-siden, når det virkelig er nødvendigt, siger Bart Van de Goten, Service Manager hos Eaton med ansvar for omkring 350 UPS-enheder i Belgien og Luxemburg.

Bedre kontrol og reduceret fodaftryk af kulstof
-Man kan virkelig forbedre den måde, hvorpå service-teams håndteres. Man får et langt bedre kendskab til installationerne og ved, hvad der skal kigges efter på forhånd, hvilket en stor hjælp for service-teknikeren. Teamets rejser kan reduceres, og der kan særes ned på CO²-udslippet, hvilket er meget vigtigt for os, siger Fabio Mazza.
-Fra mit point-of-view som Service Manager er let implementering vigtigt. Fordi løsningen er web-baseret, er ingen ekstra software nødvendig. Vi kan bruge eksisterende forbindelser til internettet på kundernes hjemmeside for at få real-time data, trend-analyser, automatiserede rapporter og indberetninger via e-mail og SMS.
Eaton Smart Qnnunicator tilbydes som et ekstra service til Eaton kunder.

Billedtekster:
Data er sendt til Netbiter Argos ved brug af Ethernet eller GSM/GPRS.
En SmartQmmunicator (Netbiter) gateway er forbundet til UPS ved at benytte Eaton´s egen UPS-protokol.
Service-teams har adgang til real-time statistik, rapporter og andre trends på en regulær web-browser.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP