www.industriogteknik.com
ISaGRAF

Wind River og ISaGRAF går sammen for at validere og teste Modular Safety Controls Solution

Wind River og ISaGRAF går sammen for at validere og teste Modular Safety Controls Solution
NYHEDER HØJDEPUNKTER
-ISaGRAF tilslutter sig Wind River Partner Validation Program
-Et partnerskab mellem Wind River og ISaGRAF udvider Wind Rivers ledende position inden for energi-, transport- og procesmarkederne med en kontrolløsning for sikkerhed bestående af Wind Rivers VxWorks Cert Platform og ISaGRAF FlexiSafe®-løsning.
-Wind River er den første udbydere af certificerede styresystemer, der tilbyder en valideret SIL 3-løsning.

Wind River, en af verdens førende udbydere inden for indlejret og mobil software, og ISaGRAF, ligeledes en af verdens førende teknologipartnere inden for automationssoftware, er gået i et partnerskab om Wind River Partner Validation Program. De to selskaber vil samarbejde om en valideret og testet løsning vedrørende sikkerhedskontrol designet til virksomheder inden for energi, transport og procesmarkederne.

Gennem dette strategiske samarbejde bliver Wind River den første leverandør af certificerede operativsystemer i en valideret Safety Integrity Level (SIL) 3-løsninger. SIL er en måling til angivelse af sikkerhedsmæssig integritetskrav til sikkerhedsfunktioner i forbindelse med elektriske/elektroniske/programmerbare elektroniske sikkerhedsrelaterede systemer. (SIL4 har den højeste grads af sikkerhedsintegritet, SIL 1 den laveste).

I henhold til aftalen vil ISaGRAF integrere og validere sin FlexiSafe-løsning til Wind Rivers VxWorks Cert Platform, der dermed blive en kommerciel of-the-shelf realtid operativsystem til levering af sikkerhedskritiske applikationer, som skal være certificeret til strenge krav i IEC 61508 og andre relaterede software-standarder. FlexiSafe er den eneste tilgængelige IEC 61131-3-løsning på markedet, der tilbyder det fulde sprogæt til IEC 61508 SIL 3 systemer.

Specielt vil den kombinerede VxWorks Cert Platform og ISaGRAF-løsning have IEC 61508 SIL 3-certificering, tilbyde industrivirksomheder en valideret og testet løsning for styringssystemer med op til SIL 3-certificeringskrav for software. Med validering og certificering af begge løsninger vil kunderne få en hurtigere tid til markedet samt lavere udviklings- og vedligeholdelsesomkostninger.

"Den industrielt automatiserede verden forandrer sig, og i stigende grad er produkter forpligtet
til at overholde IEC 61508-standarderne" siger Julien Chouinard, ISaGRAF´s adm. direktør. ISaGRAF-Wind River-partnerskabet vil gøre udviklingen af sikkerhedsprodukter mere tilgængelige og lettere at gennemføre. Kombinationen af ISaGRAF og VxWorks Cert Platform udfylder et vigtigt hul i den teknologi, der er til rådighed for industrien, fortsætter direktøren.

"Med strammere og bredere krav til certificering inden for energi, transport og procesmarkederne er det vigtigt at strømline certificeringsvejen for vore kunder. Gennem vores samarbejde med ISaGRAF kan vi afbøde de risici, som virksomhederne står overfor, når komponenter og run-time systemer certificeres, hvilket vil gøre processen mere effektiv" siger Alexander Damisch, direktør for industrielle løsninger hos Wind River. "Ved at tilbyde et robust partner-økosystem bliver det muligt for Wind Rivers kunder at fokusere deres udviklingsindsats på kernekompetencer og større differentiering af applikationsarbejdet, fortsætter han."

Wind River Partner Validation Program tilbyder et pre-integreret software og hardware økosystem, som hjælper med at løse de stadig vigtigere forretningsmæssige spørgsmål om at reducere tid fra produktion til salg, opnå omkostningsbesparelser og realisere vellykket projekt-implementering. Hvis man vil vide mere om programmet, kan man besøge www.winddriver.com/partner/partner-validation.html.

Om Wind River
Wind River er et 100 pct. ejet datterselskab af Intel Corporation (NASDAQ: INTC), som er en af verdens førende inden for indlejet og mobilt software. Wind River er banebrydende i computing indlejrede enheder siden 1981, og dets teknologi findes i mere end 1 milliard produkter. Wind River har sit hovedkontor i Alameda, Californien med kontorer i 20 lande. Vil man vide mere, kan man besøge Wind River på www.windriver.com eller www.facebook.com/WindRiverSystems.

Tony Mays
Wind River
+44 1628 827 872
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wind River er et varemærke eller registreret varemærke af Wind River Systems, Inc. og dets partnere. Andre navne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP