www.industriogteknik.com
Driv

Monroe leverer affjedring til Jaguar I-PACE elektrisk SUV, årets europæiske bil

Tenneco Inc. (NYSE: TEN), en global leverandør af Ride Performance og Clean Air produkter og systemer, leverer affjedringskomponenter til den nye Jaguar I-PACE elektriske luksus crossover SUV. Jaguar I-Pace er blev valgt som årets europæiske bil i 2019 under en ceremoni, der blev afholdt om aftenen til Geneva Motor Show. Køretøjet er udstyret med Monroes passive for- og bagdæmpere samt luftaffjedringsmoduler, der er udformet til at forbedre kørslen og stabiliteten.

”Vores innovative affjedringsmoduler, som dem der er på den nye Jaguar I-PACE, er designet til at opfylde kravene til håndtering og sikker kørsel, såvel som bestemte krav til opbygningen” udtalte Neville Rudd, senior vice president, Tenecco Global Ride Control. ”Disse affjedringsmoduler har et design og materialer der er vigtige for alle elektriske køretøjer som for eksempel let vægt, pladsbesparelser og forenklet køretøjsopbygning”.

Det er væsentligt at reducere den samlet vægt af køretøjet af hensyn til effektiv drift af elektriske transmissionssystemer, som kan være tungere sammenlignet med traditionelle forbrændingsmotorer. Monroes affjedringsmoduler indeholder plastikfjederlejer, en topmontering af aluminium samt andre letvægtskomponenter, der kan hjælpe med at kompensere for vægten af elektriske motorer og batterier der resulterer i forbedret ydelse af køretøjet.

Monroe leverer affjedringskomponenter og moduler fra sine produktionssteder i Sint-Truiden, Belgien, Hodkovice, Tjekkiet (bagdæmpere og moduler); og Birmingham, Storbritannien (forluft- og spiralfjedermodulsamling).

Kontakt til medier:

Simonetta Esposito
Medierelationer - Europa
32 (0) 2 706 9232
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Monroe leverer affjedring til Jaguar I-PACE elektrisk SUV, årets europæiske bil
Monroe leverer affjedring til Jaguar I-PACE elektrisk SUV, årets europæiske bil

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP