www.industriogteknik.com
BALLUFF

Kontinuerlig udveksling af to-vejs data

IO-Link konverter til RS232 enheder

Kontinuerlig udveksling af to-vejs data
En enkel og praktisk løsning til direkte RS232 opkobling til IO-Link kommer fra Balluff, med formentlig den første IO-Link konverter til RS232 enheder. Konverteren gør det muligt at koble enheder, som f.eks. stregkode scannere, printere eller RS232 kontrollere, direkte til en IO-Link terminal.

Det dyre alternativ, der bruger special komponenter som RS232 kort til integrering i de respektive kontrollere, er nu overflødigt. Nu kan brugerne endelig gå over til IO-Link og få fornøjelse af alle de fordele, der er i denne moderne standard til kommunikation. For eksempel kan brugeren overvåge alle enheder pålideligt, og konfigurere dem fra en central lokation.

IO-LInk konverteren fylder 118 x 18 mm, og vejer bare 100 gram. Den har en robust IP67 beskyttelse i et rustfrit hus, og digitale input (2 x PNP, type 3). Meget synlige LED gør det nemt at diagnosticere. Forbindelsen til IO-Link sker via et 4-pin M12 stik. På RS232 siden er der et 8-pin M12 hunstik. Dette stik forsyner også RS232 enheden med 24 volt.

Kontinuerlig udveksling af to-vejs data

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP