www.industriogteknik.com
Ingersoll Rand

Ingersoll Rand’s pneumatiske balance fylder 50 år

Ingersoll Rand’s pneumatiske balance fylder 50 år
I 1959 udviklede og perfektionerede Zimmerman (siden erhvervet af Ingersoll Rand) en løfteanordning som skulle revolutionere ergonomien af arbejdsstationer i mange industrielle sektorer. Baseret på et ekstrem simpelt system, havde den pneumatiske balance en række fordele frem for et pneumatisk hejseværk: dets meget lave forbrug (knap 1/50 del af et konventionelt system), dets løftehastighed (op til 2 m/sek.), og frem for alt dets flydeområde, hvilket muliggør præcis lastepositionering over et 40 cm område uden en operatørs kræfter.

Efterspørgslen tiltog væsentlig i 1960’erne. Forskellige indusrtriområder muliggjorde at de kunne forbedre deres produktivitet og operatørernes komfort for rimelige omkostninger ved at bruge dette system. Sikkerheden og den nemme vedligehold af pneumatiske balancer sikrede at de hurtig blev installeret i store antal af produktionssteder.

Mange forbedringer er blevet indbygget i balancerne i løbet af årene, både designs- og præstationsmæssigt. Deres løfte/sænke hastighed og deres lastekapacitet er blevet væsentlig forbedret. Udviklingen inden for pneumatisk teknologi inden for de seneste år har forvandlet balancer til rigtig intelligente håndteringsværktøj. For at fejre dette jubilæum søsætter Ingersoll Rand en promotion på balancer og kranarm pakker og på balancer og håndteringsarm pakker indtil slutning af juni 2009. For yderligere informationer kontakt din sædvanlige forhandler.

Contact:
Aymeric Dupont-Franklin
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
Pumper til UV-blæk
Ingersoll Rand
PH30F, 2:1 Membranpumpe

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP