www.industriogteknik.com
Wachendorff

Verdens hurtigste og mest kompakte PROFINET / EtherCAT enkoder

Meget nøjagtig og meget dynamisk. Hurtig, præcis og kompakt.

Verdens hurtigste og mest kompakte  PROFINET / EtherCAT enkoder
Wachendorff Automation, der fremstiller enkodere i Geisenheim, Tyskland, har udvidet sin WDGA serie af absolutte enkodere med PROFINET-IO og EtherCAT Industrial Ethernet interface.

Wachendorff har fået succes med at konstruere den nye WDGA58F, der er verdens mindste design i både diameter og længde. Tendensen mod stadig mere kompakte systemer fortsætter uformindsket – det sparer værdifuld plads i installationen, hvilket kan være kritisk ved montering i nye maskiner, eller som eftermontering i eksisterende maskineri. På trods af det unikke, kompakte design sikrer en høj belastningsevne af lejerne utrolig lang holdbarhed og en maksimal levetid. Wachendorffs PROFINET / EtherCAT enkodere holder trit med de nyeste plc teknologier, takket være minimale bus cyclus tider.
Sektionen med enkeltvikling, der har den innovative QuattroMag® teknologi, har en opløsning på op til 16-bit, en nøjagtighed på +/- 0.0878° (12-bit), repeat nøjagtighed på +/- 0.0878° (12-bit) og en intern dynamik på 50 μs.
I sektionen med multivindinger indeholder Wachendorffs PROFINET / EtherCAT enkodere en vedligeholdelsesfri og pladsbesparende EnDra® teknologi.
Takket være disse meget nøjagtige og meget dynamiske, magnetiske scanner teknologier, kan WDGA absolutte enkodere bruges i utallige applikationer, hvor det før kun var absolutte enkodere, der var baseret på optiske principper, der kunne bruges.
Producenter af fabrikationsanlæg og mekaniske ingeniører kan ligeledes drage fordele af det modulære princip, der bruges af Wachendorff Automation i kombination med deres ubetinget anvendte LeanQ manufacturing production filosofi.

Flere oplysninger på: http://www.wachendorff-automation.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP